23 elokuuta 2013

Perfect weekend!<3

Nyt on tullu pieni tauko, koska on ollu kaikenlaista! Mutta siis! Alkuviikko tietysti meni koulussa ja sellasessa, mutta sitte tänää oli eka ajotunti joka oli täynnä vähä kaikenlaista draamaa! :D Mutta ei siitä sen enempää! :D
Nyt viikonlopuks tuli kamuja ni vietetään sitte vähä mun synttäreitä, ei siis mitkää isot juhlat:) Huomenna tehää jotai kivaa, katotaa mitä keksitää!:) Mutta nyt kuvia! Iloista viikonloppua kaikille! Jes, tänää 15 w! :D
Ps.postausehotuksia tonne alas!:)

19 elokuuta 2013

Maanantai!

Heippa! Meillä on heti maanantaina pitkä päivä koulussa ja tänäänki tuli niiin paljon kaikkee.. Pitäs päättää kaikkea! Tän viikon aikana vielä! Tettipaikka,kirjailijakansioon kirjailija,kässäntyö(mitä tekee) jnee.. Tuntuu et ku yhen muistaa ni yks hävii! Joten aika varmasti unohan jotai tärkeetä, mutta sille ei voi mitään!
Jotenki hirmu sekavaa kaikki, ja puolitiessä. Teen jotai ja muistan että ainii! Tuoki pitää muistaa hommata,tehä meen tekee tai suunnittelee kohta sitä ja sit toine jää kesken. En saa mitään tehtyy loppuu! :D En tiiä miks!
Tällä viikolla on siis kaikkee mahollista mitä pitää muistaa! Ja kaikki puolitiessään,yllättäen! Yritän jotenki muistaa kaiken ja ilmottaa ne sinne ajoissa minne mikäki pitää! Perjantaina on sitte mun synttärit, jeeee vihdoinki 15! :D Tuntuu et kaikki muut on täyttäny jo ajat sitte!! Sitte päivällä on ajotunti, jaja illalle ja viikonlopulle on jotai suunnitelmia, mutta ne ei oo vielä varmoja, joten niistä myöhemmin lisää, jos ne onnistuu!:)

                                                             Jotain random  kuvia meiä pihasta :D

                                                           
                                                  Tää oli Helsingistä, siellä kasvaa päärynöitä! :D

18 elokuuta 2013

Kotiviikonloppu!

Nyt on tullu vähä taukoo, mutta mun viikonloppu on menny kotona ollessa, eli tälläne "löhöily" viikonloppu siis ollu. Kotona oon siivonnu omaa huonetta, lukenu kirjaa, kattonu keihäsfinaalia:D, soittanu pianoo ja sellasta rentoo, ja välillä on iha kiva vaa olla kotona viikonloppu, ettei aina oo jossain menossa. Tänää sitte sisko leipo omenaviinereitä vai mitä noi on!:) Huomenna sitte sinne kouluu pitäs taas mennä..xd  Tästä tulee nyt aika lyhyt ku ei mitää isompaa juttua oo mistä kertoa, mutta niitä postaustoiveita otan vastaan vieläki!:) Niitä siis tonne alas!