17 maaliskuuta 2016

PIRISTÄVÄ AURINKO


''Nää hiukset ei nyt oikein asetu''
''Kyllä alamainen! :D ''


''en kestä, oota hei vielä tää juttu!''
Tässä on todellisuus. Välillä nimittäin tuolla satamassa oli hirmu kova tuuli. Eivaan, oli oikeesti yllättävän lämmin vaikka tuulikin välillä.

''En mä nyt jaksa oikein kattoa kameraan, kato noita hiuksiaki!''
Hyvää huomenta! Näin aamusella, kun piti suihkun takia herätä aiemmin tulin kirjottelemaan ja laittamaan noita eilisiä kuvia - tarkotuksella ne kaikista säädöimmät pitkästä aikaa - kun niistä tuli aika hauskoja. En todellakaan tiiä mitä ihmettä teen noissa, mutta onneks en varmasti oo ainut joka säätää kuvissa, enhän? :D
Oli joukossa myös niitä onnistuneita jonkun verran, mutta niitä mahdollisesti myöhemmin.
Meillä oli myös filmikamera mukana yhtä kouluprojektia varten ja hiukan paljon epäilyttää että mitä niistä tuli mutta toivotaan parasta!
    Tää viikko on hujahtanut aivan tosi nopeesti ohi. Oon ollut joka ilta jossain menossa yli kymmeneen tai sitten meillä on ollut vieraita eli kavereita käymässä ja illat aina vähän venyy.
On ollut lauluiltaa ja sen jälkeiset sakeet jutut tutulla kämpällä, lastenhoito-ilta, jumppaa ja paljon ystävien seuraa. Niin ja oon mä koulussakin ehtiny piipahtaa. Mikäs sen parempaa? On menty cittariin tarkotuksella ostamaan alennuksessa olevia irttareita ja naurettu mahat kipeiks. Nautittu tosta auringosta joka paisto eilen aamusta iltaan pilvettömältä taivaalta ja duunattu enkun esseetä kahvilassa eväitä syöden. Nähty kahta sulosta serkkupoikaa ja se nauru - en ehkä kestä! Tiiättekö, sellanen että se vauva nauraa ihan täysillä/jokeltelee? Siinä rupee itteekin naurattamaan ja päivä paranee. Kevät on selvästi täällä, koska mikään muu ei oo niin selvä merkki siitä kuin se, että skoballa pystyy ajaa ilman että on umpijäässä. Myös sulat tiet on merkki siitä ja myös tietty tuoksu ilmassa. Tykkään ja paljon! Skootterilla kun pääseee helposti joka paikkaan ja nyt se ajaminen on mukavaa toisinkuin talvella, haha.
    Ei ollenkaan hassumpi lomalta paluu viikko, vaikka ei kyllä tunnu että lomalta ois palattu neljä päivää sitten kun niin paljon on ehtinyt tehdä kaikkea.
Nyt kuitenkin suunta kouluun valmistautumiseen ja sieltä töihin joten palataan taas!







13 maaliskuuta 2016

REISSAILU VIRKISTÄÄ

Moikka täältä bussista kohti kotia! 
Tällä kertaa kävi niin, että mennään puhelimen kuvilla. Mun muistikortti jäi kotiin koneseen kiinni, niin kamerasta ei ollu hirveästi iloa. 
Torstai-aamuna suuntasin siis Pohjanmaalle ja pääsin perille pienten vaikeuksien jälkeen. Pääsin Steen luo ja siellä pikkuset innoissaan oli vastassa ja toivotti tervetulleeksi.



Juteltiin ystävän äidin kanssa pari tuntia odotellessa, että reipas tettiläinen ehtii kotiin. Ei ollut yhtään outoa, kun on ihana vanhempi juttukaverina.
Pääsin tuoksuttelemaan myös pikkusta vauvaa ja ei mun tarvi varmaan muuta sanoa, melko söpö tyttö! 
Ilta hujahti nopeesti jutellessa ja vaihtaessa kuulumisia kun niin pitkästä aikaa nähtiin ja sitten seuraavasta aamusta asti oltiin menossa lähes koko ajan. 


Ehdittiin perjantain aikana käydä laavulla juttelemassa melkein kolme tuntia jonne mentiin lumikengillä ja tehtii sinne hieno lumiukko, ajella kelkalla pikkuset kyydissä ja takana rattikelkassa, kuvaamassa kunnolla - niitä kuvia tulossa, leipoa dallaspullia ja lopulta painettiin väsyneenä päät tyynyyn. 
Oltiin viis tuntia putkeen ulkona ja voiettä miten se virkistää! Ja siivottiinki reippaana aamulla. 


Eilen saatiin päivällä kahviseuraa kun pyydettiin Steen kavereita käymään. 
7tyttöä ja hyvät jutut taattu - tai sitten ei :D - ja oli aivan huippua jutella uusien tyyppien kanssa ja tutustua! 


Ilta meni kodalla vaahtokarkkeja ja makkaraa paistaen ja nauttiessa tulen ritinästä ja hyvästä seurasta. 
Tänään Ästee oli sen verran kipeä, että oltiin sisällä ja vietettiin rento sunnuntai. 
Tein pienten kaa virpomisoksia ja pidin seuraa potilaalle. Lähtiessä pienet sano, että " et saa lähteä, sun pitää jäädä meille!!". Voi toisia, terkkuja sinne.❤️

Nyt istun siis bussissa onnellisena menossa kohti kotia ja huomenna alkavaa arkea. 
On aika ihanaa, että on tuommonen paikka jossa ei tarvi miettiä voinko tehä näin ja ei oo yhtään outoa touhuta pikkusten kaa tai siivota. 
Kiitos ystävälle, että sain tulla! ❤️
Ps. Kirjotin tän puhelimella niin kertokaa jos ei joku toimi! :)