11 heinäkuuta 2014

Going on a trip!

Heipssansaa!
Viime päivät on menny tosi nopeesti ohi. Tuntuu, että päivät kestää sellaisen 2-3 tuntia, vaikka oikeestihan ne kestää paaaljon kauemmin. Päivät on menny aurinkoo ottaessa, rentoillessa, reissujuttuja miettiessä(mitä tarvii mukaa, mitä pitää pestä jne..) , urheillessa ja keskustassakin pyörähin. Käytiin siis linkin ja aukin kaa kuvaamassa satamassa ja aurinko kyllä kivasti vaikeutti tuota, kun aina kasvot oli ihan tummat tai sitten taivas ylivalottunut. Noh, saatiin me muutamat onnistuneet kuvat ja sen jälkeen käytiin pyörähtämässä keskustassa ja jätskillä. Aika meni tuollakin hirmu nopeesti!
  Tänään oon maannu koko päivän auringossa ja nyt tulin eka kertaa kunnolla sisälle, hahah. Ei tuolta vaan malta lähtee pois. Ainakin kivan rusketuksen oon ehtiny saada, jos ei muuta.
Nyt taian lopetella tän höpöttelyn ja lähtee lenkille ja touhuamaan muita juttuja.
Ps. Jos jollain olisi joku hyvä hiustenlaitto idea huomisiin serkun rippijuhliin niin laittakaahan idoita tuonne kommentteihin! :)











Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! 







09 heinäkuuta 2014

Summer is the best!

Täydellinen kesäpäivä.
Herätys myöhään, mutta ei liian. Täytyy ehtiä aurinkoon. Auringon ottoa. Viinirypäleitä, vesimelonia ja muita herkkuja. Porukkaa tarpeeksi. Naurua. Iloa. Ihana ilta-aurinko ja auringonlasku. Myöhään jatkunut ilta ja loistavaa seuraa.
Paljon kuvia. Kesän fiilistelyä. Lämpöä. Loma. Täydellistä.

Heipsansaa!
Tälläisiä kesäpäiviä on tullut vietettyä.
Kuten huomaatte, niin hauskaa on ollut. Näitä ei ole ikinä liikaa, ei ikinä. Tänä kesänä on ollut kelien kanssa toivomisen varaa, mutta heinäkuussa näyttää paremmalta. Jess!!
Kesä ei ole kesä ilman lämpimiä kelejä ja aurinkoa. Kunnon kuvapläjäys luvassa viimesimmistä hellepäivistä.
Tänään on ollut ihan ihmeellinen keli, mutta se ei häiritse yhtään. Siivoillessa ja pakkaillessa menee nämä pari päivää ennen lauantai aamua ja reissuun lähtöä.
Ps. Mikä kuvakoko kannattaa olla kamerassa, kun siinä on hirveesti niitä vaihtoehtoja ja eilen vaihdoin sitä ja nämä on paljon pienempiä nytten. Onko näin parempi vai ennen? Vai jotain siltä väliltä?























07 heinäkuuta 2014

Great Weekend!

















Moikka!  Nyt tulee kuvapainotteinen postaus, kun kirjotus ei oikein luista.
 Ai että mä nautin kun on taas näitä helteitä.  Nytkin koko päivä menny ulkona ja en nytkään  halunnu olla kokonaa sisällä, niin kirjottelen tässä lasiterassilla ja katon ilta-aurinkoo. Ei hullumpaa tää kesä! ;)
  Viikonloppu oli aivan huippu. Huippu seuraa, loma, aurinkoo ja rentoa puuhastelua niin ei voi pahasti mennä vikaan.
  Perjantaina käytiin kuvaamassa(hheh, ei vissii bloggarit asialla:D ) , ja oltiin vaan. Lauantaina käytiin matkuksessa, jotain sieltä löyty taas vaikka ei pitäny ostaa mitään ja sitten illalla kaislakin pääsi tulemaan messiin!
  Paistettiin lettuja ja käytiin sellasella notskilla. Niin rentoo vaan istua notskilla ja jutella kaikesta. Samalla tuli kuvaitua ihan vähän vaan. Kuvasaldo oli koko viikonlopun aikana n.700 kuvaa..
   Huomaatteko muuten eroa nykysissä ja entisissä kuvissa? Koska nykysin otan kaikki kuvat tuolla mun järkkärillä.
  Hehh, poikkesin vähän aiheesta, mutta oli aivan huippu ilta joka jatku yön pikkutunneille asti.
Ei haittaa, kun on parasta seuraa! Eilen sitten nukuttiin pitkään ja llalla tulin kotiin. Tosin, käväsin kotona ehkä 10 minuuttia ja lähdin käymään mummolassa. Täti oli tullu käymään siellä niin kävin moikkaamassa sitä, kun ei ollu mitään muuta ihmeellistä. Ensi viikon oon varmaan vaan kotona ja rentoilen. Loppuviikosta tosin pitää pakkailla, kun lauantai aamuna startataan auto kohti helsinkiä ja serkun rippijuhlia. Kuvat on siis viikonlopulta.