28 helmikuuta 2014

Vihdoin se LOMA!

Vihdoin ja viimein!! Onhan tätä jo ootettu! Ihanaaa!
Okeii,siirrytää vähä järkevämpään tekstiin, jos sellanen on mahollista.. 
Mulla on ollu oikein mukavat päivät, urheilua, rentoilua, loman odotusta, kesän odotusta, kaverien näkemistä, mitähän muuta? 
Ainiiiin, joku kysyi muffinien ohjetta, se on tulossa mahollisimman pian! Lupaan sen! :) 
Takas aiheeseen.. Nii mulla on suunnitelmat vielä auki.. Tänään nään yhtä ystävää pitkästä aikaa ja ens viikolla muita, ketä, riippuu siitä kumpaan suuntaa suomee päätän sitten lopulta lähtee.. Kummassaki päässä oottaa ystäviä, joita ei oo nähny pitkää aikaan, joten ei mikää helppo päätös, kohta oon vaa kotona.. xD Noeisentää :D   Saa nähä kumpaan päädyn..
En ehi nyt hirveesti höpötellä mitään, koska lähen ihan kohta Matkuksee näkee pitkästä aikaa ihanaa ystävää, ja tietysti yhtä ihania muita ystäviä, joita näkee vähän useemmin, koska asuvat samalla paikkakunnalla!<3
Tänää käytii tilaamassa/ostamass lasit, esittelen ne sitten kuhan ne n.2 viikon päästä kotiutuu. Sen aikaa saatte jännittää että minkälaiset hirvitykset päätin tilata.. :D
Nyt mun pitää kuitenkin mennä, että kerkiän saaha nää hiukset kuntoon, joten NAUTTIKAA LOMASTA!<3 ja ne jotka on koulussa ni ähähäähh.. :D okeii, eivaa.. Toivottavasti teillä oli mukava loma(millon nyt onkaa) ja nautitte siitä! :)








Tässä vähän esimakua kuvien muodossa ens postaukseen! ;) Jos kehtaan julkasta sen.. Saas nähä!



26 helmikuuta 2014

Sunnyshine days!

Aurinko on nyt muutamana päivänä paistanu jonku verran ja ai että ku se vaa antaa virtaa!! En älyä, miten sellasesta voi saada niin paljon energiaa? Mutta joo, ei ollu tarkotus tuosta tulla kirjottamaan, vaan ihan muusta!
Eilen vaan rentoilin, koska en pystyny mennä kouluunkaa silmälääkärin takia ja siellä määräsivät mulle sitten lasit! Ärsytti kyllä kieltämättä vähäsen vaan, mutta minkäs teet! Ei auta itku markkinoilla! :D 
Muutamia kivoja laseja oon jo löytäny ja laitan kuvaa niistä sitten kun saadaan ne tilattua ja tänne asti! Luultavasti mustat lasit tulee, mutta sen näätte sitten että millaset muuten! :) 
Kävin liikkumassa, olin vaan, luin kokeisiin (JESS viimenen koe ennen lomaa ohi!!!! ) ja löysin muutaman vaatteen kätköistä, mutta niistäki lisää sitten myöhemmin!  (joo tiiän että on ärsyttävää ku kaikki vaa näytän tai kerron myöhemmin, mutta en oo vielä kerinny kuvata niitä, ja mulla on muutamia muitaki ostoksia esittelemättä! ) 
Tämä päivä on menny vähän samalla tavalla! Ei mitään järisyttävää oo tapahtunu, mutta saa nähä mitä ens viikolla keksin! Nimittäin muutama juttu on vielä kesken ja miettimättä, mutta eiköhä neki selviä tässä lähipäivinä! :)
Eilen sain muuten tehtyä yhteishaun, mutta siitä lisää lähipäivinä!

 
<3

Aamuaurinko meiän pihalta katottuna! :)

Uskonnon kokeeseen luku 5/5 ! :D


Leipuri Hiiva!<3


Minä ja serkku!<3

Sisrusrakkautta! :D <3




24 helmikuuta 2014

Täällä taas!

Ensinnäki sellanen juttu et blogger näyttää et oisin postannu eilen, vaikka näin ei ole tietääkseni? Onko teille ilmestyny eilen uus postaus? 

Aluksi todella suuret pahoittelut tästä hiljaisuudesta mikä täällä on ollu kohta lähes viikon!! Ei oo varmaa koskaa ennen menny näin pitkää aikaa etten ois ees aukassu bloggeria!
Mutta hengissä ollaan siis ja mitään dramaattista ei oo tapahtunu! :) Ei oo vaan ollu inspistä kirjotella ja sillon kun ois ollu, ni on pitäny lukee kokeeseen tai muuta vastaavaa.. Tai sitte en oo ollu kotona vaan käymässä jossain esim.koulussa, kaupassa, kaupungissa jne. missä nyt tulee viikon mittaan käytyä. 
Mulla on erittäin vähän kuvia, johtuen just tosta inspiksen puutteesta, mutta nyt kun se on taas löytyny ni lupaan katella maailmaa vähä useemmin sen linssin läpi! :)  Tänää oli tarkotus, että ottaisin teille asukuvia, ku mulla ei tää paita oo hirmu usein päällä syystä, jota en tiedä, mutta valo kerkis loppua ennen aikojaan ni kuvaan tän sitte joku toinen kerta teille. 
Nyt tästä on tullu jo aika pitkä ni lopettelen tätä nyt ja lupaan että blogi palaa siihen 2-3 päivän postaustahtiin ja kuviaki lupaan otella teille, että ei ihan kuvattomaks mee tää blogi kuiteskaan! 
Mulla on siis ollu mukava viikko, lukuunottamatta torstaita jollon mikään-ei-onnistu- oli päivän teema, mutta viikonloppu oli sitten mukava ja näin pitkästä aikaa kavereita silleen kunnolla!<3  Nyt kuiteski lopetan tän höpinän ja lähen ylläri-ylläri koekirjojen lukuun, että sais viimesen kokeen ennen hiihtolomaa kunnilalla tehtyä, hyvän numeron kera ja sen jälkee ajattelin lähtee reippailemaan! :)  Palaillaan taas luultavasti keskiviikko iltana! :) 

   









Sellasen asian lupana vielä, että nää ruokapainotteiset kuvat saa väistyä nyt taka-alalle ja yritän keksiä joitain kuvauskohteita, saa ehotella muuten niitä! Minkälaisia kuvia te haluaisitte nähä täällä?  Kertokaa toki! :)