10 marraskuuta 2015

''VOIHAN EPELI! ''









Sateista tiistaita! 
Mun viime viikonloppu oli ihanan rento. Luin kirjoja, vaihoin huoneen järjestystä (jos haluatte niin voin tehdä postausta! Täällä näyttää aivan erille nyt), siivoilin ja olin vaan.
 Vähän tietty kouluhommia piti tehdä, mutta ei paljon. En edes muista mitä muuta tein? 
Rakastan sitä, että välillä on tommosia rennompia viikonloppuja eikä oo minuuttiaikataulua jotta ehtii tehdä kaiken. Ei näitä kovin montaa putkeen jaksa, kun tykkään mennä ja tehdä mutta sillontällön nää on enemmän ku jees. 
Kuvat on lauantailta ja sunnuntailta. Sillonhan oli isäinpäivä ja meillä se meni melkein kokonaan hyvän aamuruuan (karjalanpaistia, kasviksia, salaattia, perunaa jne..) ja jälkiruuan jälkeen mummilassa! 
Oli ihana kun näki joitain pitkästä aikaa ja rupateltiin serkkujen ja tätien kaa. Perinteinen jätski&mansikka-annoskin tuli syötyä! Nami. 
Vauvantuoksua oli myös, kun kaks alle kolmekuukautista vauvaa huolehti siitä ja voiettä yks vee serkkutyttö on söpö!  Niin paljon kasvanu eikä ujostellu yhtää vaa tuli sylii ja räkätti.
Vauvat ja pikkuset, lovelovelove. ♥ (Tuntuu että joka postauksessa hehkutan kuin sulonen joku pikkunen on, hupss. Vois vähän vähentää sitä, haha.) 
Ääntä riitti, kun oli niin paljon pikkusia! Sieltä mulla ei oo kun puhelinkuvia, joten niitä sitten lähiviikkoina ilmestyvässä puhelinkuva-postauksessa. 
Eilen oli hyvä maanantai. Aamulla silmät pysy helposti auki ja ei edes harmaa ja synkkä keli masentanu! Meillä ei ollu liikkatuntia abipäivän takia (melkein kaikki ryhmässä abeja) joten mulla loppu jo varttia vaille yks koulu, harvinaista herkkua - en valita. Kiertelin sitten keskustassa reilun tunnin ennenkun suuntasin takas koululle yhteen infoon ja oli kyllä ihana pitkästä aikaa vaan kierrellä kaupoilla! Löysin yhden ihanan hupparin/collegen ja siitä tulee kuvia myöhemmin. Ostin myös semmosen trikoo(?)pompulan jonka vihdoin löysin kun Mamba vinkkas mistä vois löytyä. Kiitti siitä♥ Tää on aivan ihanan tuntunen hiuksissa! 
Nyt kouluhommien kimppuun, reipasta viikkoa kaikki! 

Ps. Toi otsikko on kolme vuotiaan serkkutytön tokaisu johonkin juttuun, jota en muista. :D ♥