15 tammikuuta 2015

Busylife!


 


Vaikka kaikki sanoo, että kiirekiirekiire en voi olla sanomatta, että täälläkin se sama asia vierailee.
Koulussa menee paljon päivästä ja kotona oottaa läksyt, kouluhommat ja hetki pitäs ehtiä levähtää ja urheillakin jossain vaiheessa. Kaikki ehtii, mutta kiirettä pitää siitä johtuu tämä hiljasuuskin täällä.
Alkuviikko on menny koulujuttuja tehdesssä, eilen käytiin linkin kanssa salilla, viikonloppua ootellessa(Maikkii tuu jo<3) ja tuli luettua parissa päivässä myös yli 500 sivun romaani joka ei oo yhtään mun tyylinen. No, kouluun piti lukee ni ei voi valittaa:D 
Koeviikon jälkeen taas on aikaa enempi blogille, meinasin jonkunlaista videota väsätä teille lähiaikoina. Mitä mieltä olisitte videosta? Rodos videonkin oon nyt saanu silleen, että jos haluatte ni voin sen tänne laittaa! :)
    Se siitä, nyt muihin aiheisiin nimittäin yhen päivän asuun. Se on mun yksi luottoasuista ja se eksyy päälle turhan usein. Yleensä kerran-pari viikossa.
Tää on vaan niin #basic että siihen voi turvautua aina, kun meinaa muut asut ärsyttää jostain syystä. 
   Oisko teillä muuten ehottaa jotain aiheita, mistä voisin kirjotella vähän pohdiskelevempaa postausta? Semmosia nimittäin on kiva kirjotella, mutta tuntuu että kaikki aiheet on jo käytetty. Perinteiset kiusaaminen, tupakointi jne. ei oikein tunnu omilta. Niistä on jo niin monin kirjoittanut, että ne on ns. menneen talven lumia. Vai mitä te ootte mieltä? Onko muilla sama juttu? 
Kouluhommat kutsuu(sen takia tämä meni näin myöhään), joten palaillaan viikonlopun kuvien kanssa.
Huippua viikonloppua kaikille! 
   

12 tammikuuta 2015

Kun ohjekirjan löysin..

Heipparallaa! Hyvää viikonalkua kaikille! :)
Tulin jakamaan teiän kanssa kuvia, joita otin eilen. Nimittäin, ette arvaa mikä ''löyty'' lauantaina. No kameran ohjekirja! Sitä pakettia ei ees oltu aukastu missä se oli ja ostin tuon kameran yli puolivuotta sitten, kröhömm..
Parempi myöhään kun ei millonkaan eiks se piä paikkansa.
Eilen sitten kuvailin uusilla asetuksilla ja säätelin kaikkia ja löysin monia aivan uusiaki asetuksia, vaikka en ehtiny lukee sitä kun ehkä 15min. Oisko niinku järkevää ottaa se ohjekirja heti käyttöön ni saattas saaha parempia kuvia? :D
Tuli semmonen ''ai tämmönenki erikoisasetus ois ollu, sillähä ois voinu kuvata sillon ja sillon ja eirutto, miks en tajunnu aiemmi kattoo tota kameraboxia'' vai mikä se laatikko onkaan mikä tulee siinä kameran mukana. Kuvasin semmosella asetuksella missä tulee mustavalko- ja normikuva samaan aikaan ja ruoka-asetuksella tuon croisant kuvan jnejne. Vaihtelin eri asetuksia, huomaatteko te eroa? Ainakin tuota ruoka- ja mustavalko+normikuva-asetusta tuun varmasti käyttämään! Napsin näitä meillä sisällä vähän mistä sattuu, eri valotuksissa.
Kunhan sitten koeviikon jälkeen on aikaa(perjantai vapaapäivä, I waite this..) tutustun kunnolla siihen ja etin kaikki kommervenkit sieltä, että sais taas vähän parempia kuvia! Niillä asetuksilla kun on oikeesti väliä ja ne vaikuttaa kuvanlaatuun hirveästi. Etenkin pimeessä tai muissa ''erikoistilanteissa''.
Nyt niitä kuvia, tulipas höpötettyä tosta paljon, hupsis.
Palataan mahollisesti studiokuvien kera, riippuen saanko niitä lähetysongelmien takia..
Ps. Näkyykö kuvat oikeen kokosina, kun tein tämän Imacilla niin tässä näkyy aina eriailla kun ''normi''koneelta. Sanokaa jos ei, niin muokkaan niitä! :)