10 elokuuta 2013

Huone!

Ajattelin että nyt ku eilen sain huoneen melkee valmiiks, ni teen sen huonepostauksen kuvina:) 
Muutin just huonetta, koska halusin vaihtelua :D Siitä pitää vielä maalata punanen seinä(näkyy kuvissa), koska en haluu punasta ja se on jo aika huonossa kunnossa. Jotkut kuvat on epätarkkoja, koska tää blogger pilaa sen!                         
                                               Tässä mun huone!

                                             
 Kummassakaa kuvassa ei näy punasen oikee sävy, koska en saanu sitä kumpaankaa oikeen sävysenä. Se on just noitte väliltä! 









Kommentoikaa, että mitä mieltä ootte!:) Seinän väriä en oo päättäny ni siihenki saa antaa ehotuksia:) 
Eli kommentoikaa ihmeessä! 
Ps. Vieläki saa ehottaa niitten ''erikois''postausten aiheita tonne kommettiboxii, ni voin sitte jossain vaiheessa toteuttaa niitä!:)

<3:Noora

09 elokuuta 2013

Moikka!

En keksi mitää otsikkoo! :D Mut nii! Tänään ja eile ei oo tapahtunu oikee mitää erikoista! Eilen tein aamulla kotona kaikkee ja sitte iltapäivällä teoriatunti! Onneks viimene!:D Illallaki olin vaa kotona ja sellasta tylsää:D

Oisko teistä kiva jos tekisin huonepostauksen?:) En voi kyllä vielä tehä sitä ku vaihan huonetta, mut sit ku se o valmis?:) Laittakaa kommenttia tonne alas! Saa myös ehottaa jotain muuta  "erikois" postausta!:) 
<3: Noora

06 elokuuta 2013

Vieraita!

Moikka!
Eile illalla meillä oli vieraita, kun kaveriperhe ja hänen siskon perhe Usasta tuli käymään:)
Siinä se ilta sitte meniki! :D Paistettiin lettuja,makkaraa,uitiin,saunottiin,vedettiin vesilautaa ja polvilautaa jne:)
Oli iha kiva ilta ja tutustu uusiin tyyppeihi! :)
Päivällä otin arskaa, kävin ostaa nassee ja sellasta :D Mukava päivä! Varsinki ku tietää et vajaan viikon päästä alkaa koulu, ni tälläsiä kesäpäiviä ei oo liikaa!
Kesä on mun mielestä iha liia lyhyt! Sais kestää paljo kauemmi! Eihä tässä kerkiä ku just tottua lomaan ni alkaa jo koulu! :D haha:D Ei se mitää! Ens maanantaina sitte kouluun.. Ja muutaman viikon päästä mopokortti ni pääsee sillä aina sitte kouluu:D Vähä poikkes aiheesta, mutta nyt kuvia eilisestä illasta!:)
















<3:Noora

Häissä:)

Eilen siis oli tädin häät. Kirkko osuus oli lyhyt ja mukava ja sitten mentii sinne tulisaareen, jossa oli juhlaosuus. Aika pienet häät oli, mutta mukava välillä, ettei oo iha hirmu isot juhlat.. Saaressa siis syötiin, oltiin,kuvattiin ja sellasta:)
Ihana ku on vielä helteitä!<3 Mä niin tykkään ku on lämmin:D
Tässä sieltä häistä kuvia:)


                                               Pöydän koristeita:)

                                                 
                                                           Kakkuja


                                          Olin liian hidas, ni kakut puoliks syötyjä enne ku kerkesin ottaa                                                                      kuvan koko pöyästä :D
                                                                Sika hyvää!! Grillattua kanaa:)
                                                         Huono kuva, mutta siis salaatteja,leipää ja kaikkee suolasta tossa.


                                                        Tässä on pöydästä kuva, mutta tossa ei oo läheskää kaikkia tarjottavia.


Latasin järkkärillä otetut kuvat koneelle mutta en löyä niitä mistää, joten nää on sit puhelimella otetettuja ja huonolaatusia.. Voin laittaa parempilaatusia kuvia kuha löyän ne kuvat täältä koneelta :D  En viittiny laittaa sellasia kuvia missä näkyy ihmisiä,  koska en jaksa kaikilta eriksee kysyä lupaa, mut tuossa vähä noita tarjoiluja:)  Nyt lähen tonne ulos, ku nii ihana ilma!:)

Laittakaa kommentteja, että millasen erikoispostauksen voisin tehä!:) Esim. huone,lempparijuttuja tai jotaii!:) Voisin jotain erilaista postausta sitt tehä:) 

<3:Noora

04 elokuuta 2013

Tulisaaressa!

Lähettiin tänää veneellä tulisaareen viettämään päivää ja valmistelemaan huomisia tädin häitä! Oli iha kiva päivä.Grillattiin,otettiin arskaa,tehtii häävalmisteluja,oltiin vaa, iha normi hellepäivä!:) 
Tässä kuvia tästä ja eilisestä päivästä! :)

Edellinen poistu vahingossa :D <3: Noora

Suunnitelmia loppulomalle!

Enää reilu viikko kesälomaa jälellä! Oon miettiny et mihin se loma on menny? Kaikkeen mitä vaa keksii! Reissaamista, kamujen kaa oloa, shoppailua, kaikkea! On ollu tosi huipppu loma! Mut tähä päivään.Iltapäivällä lähettiin siskon ja äitin kanssa hoitamaan asioita kaupunkiin ja matkuksee. Käytiin kattoo Timanttisilta korua ja käsikorua mulle ja löyty just sellane lopulta kun olin ettiny! Sitte loppupäivän olin kotona ja otin aurinkoo! Sellanen peruspäivä:) Oli ihana käyä lenkillä ku ilta aurinko paisto!:) Ens viikko on täynnä ohjelmaa! Maanantaina on äidin siskon häät!<3:) tiistaina pitää käyä kapessa ja sellasta, keskiviikkona&torstaina on teoriatunti ja pe-su tulee ehkä kaverit käymää!<3 Eli siis joka päivälle jotai tekemistä! :D Sitte maaanantainaha alkaa jo koulu.. Ois kyllä saanuj kestää pitempään tää loma! Tuntuu et vasta se alko! <3:Noora Laitan huomenna kuvia ja muutan noita asetuksia paremmaks!:)