22 toukokuuta 2015

PUOLET OHI JA SAMAN VERRAN JÄLELLÄ

Ekana: Hiirmusesti tervetuloo kaikki uudet lukijat!! :) Mutta sitten niihin kuulumisiin. Jäljellä on siis ton verra kokeita. Enää pitäs keskiviikkona kirjotella historiaa siihen tuttuun ja turvallisee essee paperiin ja torstaina päästää tekee harjotusta YO-kirjotuksii ku tehää jollain semmosella systeemillä terkan koe. Ainii ja ei unoheta maanantain liikka-retkee Puijolle. Voi ainakin viikon päästä sanoo, että on ansainnu loman ku viimeset pari viikkoo kulunu koulukirjojen parissa.

     Nyt kuitenkin painan reilun tunnin päästä niin tiukasti täks ja huomiseks koulukirjat kii et niitä ei saa auki enne sunnuntaita. Sen verran kyllästyttää ja väsyttää tuo lukeminen näin puolessa välissä.
Onneks tsemppi päällä jaksaa lukee niihin pariin hikiseen (tuol ulkona tulee kohta oikeesti hiki ku 20 mittarissa xd) kokeeseen ja sitten saa LOMAILLA kaks seuravaa kuukautta. En ees sano kui paljon ootan sitä fiilistä kun torstaina länttäsen sen koneen kannen kii ja voi sanoo et alkaa kesäloma.


  Syy miks painan tänää niin tiukasti ne koulukirjojen kannet kii on se, että Aada tulee meille viikonlopuksi tuolta kaukaa ja oiettä oon oottanu tätä päivää.<3 Tän tiedon voimalla jakso lukee kokeisii vielä äsken (ja jatkaa kohta vielä tunnin) ennenkun tuo tyttö tulee, jeeee. Katkes ajatus ku kävin auttamas pikkuveljee läksyissä, enivei tää kirjotus hyppii niin pahasti muutenkin aiheesta toiseen, että taian mennä jatkaa tonne auringonpaisteesee lukemista, pitäs opetella renesanssii ja uutta aikaa plus vaikka mitä muuta.Äänestys: ystävä-postaus vai kysymyspostaus ensin?
Nyt kuitenkin: YBER IHANAA VIIKONLOPPUA, NAUTTIKAA TOSTA LÄMMÖSTÄ KU SITÄ VIELÄ ON! ;) <3  Nyt on helppo hymyillä.
Kuvat takkus niin paljon jo koneelle laitto vaiheessa kun Apple teki jonkun ihanan päivityksen tohon ohjelmaan niin ne on nyt muokkaamattomia.  


19 toukokuuta 2015

SMILING AND LAUNGHING

Viikon positiivareita tänne puolelle tällä kertaa.
Vaikka väsymys painaa, kun nukkuu 5-7 tuntii joka yö, kun tunnin-kahen välein heräilee niin silti yritän aina löytää niitä positiivisia asioita. Niistä nimittäin saa itselle energiaa, kun miettii niitä eikä niitä huonoja. Huonoihin tulis vaan väsymys, koulustressi, väsymys, koulustressi ja oikein huonoina päivinä ehkä tuo ärsyttävä sadesää. Eli aika pienet on murheet:)
Tässä kuitenkin niitä positiivisia.

- ihana luonto, kun käy lenkillä niin samalla saa ihastella näitä ihania maisemia!! <3


- noi kaks veijaria jotka halus yks päivä pukeutuu herra keltaseks&oranssiksi 


-se, et tuon rekin eessä tulee nykysi vähemmän kriiseiltyä. Tossa kuvassa ei muuten näy mun lempineule, mutta vaatejutuista lisää lähiaikoina, kun saan kuvattua ne ja kirjotettua tekstin loppuun.  (koska uudet vaatteet on ihania) 


-  vähä #harvinaista herkkuu, eli leipominen. Se on oikeesti huippu kivaa! Ja esim. kun tekee mysliä(en tosin oo viel ite testannu ku paistamisen verran) niin se on paljon terveellisempää kun kaupan versio:)

-se et sain vihdoinki aikaseks korjata kaikki rikkinäiset farkut (ei korkata niinkun eka kirjotin xd)


-kuvaus, se on niin "aivot narikkaan"-puuhaa


-kesä tuleeeee, kesävaatteiden shoppailu, nyt tosin vois hetkeks lopettaa sen ku kaapit on nii täynnä ainaku ottaa jotain mun ''virallisesta'' vaatekaapista ni puolet on tyylii lattialla. Eipä tuu kovin usein aukastuu turhaan sitä xd



-lisäks suunpielii nostaa ylöspäin se, että perjantaina mun seuraks saapuu aika ihana tytsy, siitä lisää sen jälkee❤️

-myös se, että loppuviikolle on luvassa kesäkelejä saa hymyilemään -niitä ootellessa 

- eilinen teatterikäynti koulun kanssa. Meillä oli siis pakollisena äikkä 3kurssilla teatterissa käynti ja en ois uskonu et se ois nuin huippu! Käytii siis kattoo Kuopion kaupunginteatterilla Back to 80st ja kaikki tykkäs. En kuullu keneltäkään kaverilta tai muulta et ois ollu huono. Kuulu vaan ''jatkuspa se  
jo, se oli niin huippu'' ja tuli itelleki sellanen, että voi vitsi nuilla on hauskaa tuolla porukalla, pitäskö itekkin. 
- yksinkertasesti yks sana : LOMA joka alkaa ens viikolla kuten ei varmaa oo jääny huomaamatta;) se alkaa reissulla parin tunnin päähän lakkiiaisiin ja serkkujen näkemisellä eli sitäki ootellessa.

Mikä saa teiät hymyilemään? Mitkä jutut antaa teille enegiaa?:)