29 helmikuuta 2016

VALOA




Tärähtäneet tytöt kuvausten jälkeen, haha.


Moi, täällä taas ihanan viikonolopun jälkeen! Sain tytöiltä luvan julkaista niitä viime viikkosia kuvauskurssilla otettuja kuvia, niin näette mitä me saatiin aikaan. Meidän piti siis kuvata eri valoissa, eli edestä, takaa, sivulta, ylhäältä ja niin edespäin. Meillä oli tunti aikaa eli hirveästi ei ehtinyt muutella ja kokeilla, mutta ihan hyvin me onnistuttiin saamaan eri valojen tuomia ominaisuuksia kuviin. Ja jos ei muuta. niin oli hauskaa! :D Me siis oltiin ties minkälaisissa viritelmissä, että saatiin valo hyvään kohti (meillä oli siis irto valo jonka paikkaa muutettiin) ja jotkut ois varmaan nauranu jos ois tullu kesken kuvauksen sinne, haha.
Minä kuvasin ja nämä kaksi oli mallina joka sopi mulle paremmin kuin hyvin. Tykkään enemmän olla kameran takana kuin edessä tämmösissä ''virallisissa'' kuvissa. Asukuvissa viihdyn ja niiden ottaminenkin on kivaa, pitäs Linkki joku päivä käydä kuvaamassa näin btw!
Viikonlopusta tuli juuri semmoinen kuin tähän väliin kaipasin. Olemista, sopivasti tekemistä, kirjan lukua, lastenhoitoa (serkkulapset ja vauvat♥), ystävien seuraa ja kotona oloa. 
En vois olla onnellisempi täällä asuvista kolmesta ystävästä, joiden kanssa eilenkin iltaa vietettiin.♥ 
Oltiin siis Maijun kämpällä ekaa kertaa kaikki samaan aikaan ja vietiin ''tuparilahjaksi'' tulppaaneja ja ruokaa joita sitten syötiin illan mittaan. Sytyteltiin kynttilöitä ja istuttiin monta tuntia juttelemassa - paras tapa lopettaa viikko. Syötiin karkkeja ja suklaata + ihan super hyvää leipää jota maistettiin. 
Eilen illalla tää tyttö nukahti ilosella mielellä ja onnellisena aivan viiden tähden illasta.