24 heinäkuuta 2014

Hiusasiaa!

Hejssan!
Tällä kertaa vähän hiuksista juttua.
Eilen illalla sain idean, että laitan hiuksia jotenkin ja kuvailen niitä sitten tänne. Sain kun sainkin jonkunlaisia sutturoita ja väkerryksiä tehtyä näihin, joten kohta näätte niistä kuvia.
Nää ei oo sitten mitään kampaamo-tasosia, mutta tosi helppoja tehdä. Muutamassa minuutissa saat helpon kesäkampauksen, eikä hiukset ole koko ajan tiellä ja eessä.
 Kuvapläjäys tulee muutaman päivän päästä, siihen asti nauttikaa näistä helteistä, kun niitä vielä on.

Mikä on teiän lempparikampaus näistä? :) Kertokaa vaikka top.3?













Ps. Pahoittelut heikosta laadusta ja nopeesti otetuista kuvista. Tarkennus on joissain päin puuta, mutta toivottavasti saatte selvää näistä. 






20 heinäkuuta 2014

On the road!

Kilometripostaus tulossa!! VAROITUS!!! :D

Heippa, pitkästä aikaa näin reaaliaikasta postausta tulossa! Bannerin ehdin jo tylsyyksissäni vaihtaa yksi päivä ja siinä oli pientä snappeekiä lauantain rippijuhlien kuvasaldosta.
Lauantaina tosiaan lähdettiin matkaan aamupäivällä ja puoli neljän aikaan oltiin perillä ja vaihettiin juhlavaatteet päälle. Rippijuhlat oli rennolla kaavalla ja oli mukavaa vaan chillailla ja kuvailla. Kuvia tuli aivan_hirveästi_, näätte niistä 1/1000 osan :D Korkkaritkin lensi aika nopeesti nurkkaan ja tilalle vaihtu nuo gladiaattorin tapaset kengät.
Ilta hujahti nopeasti ohi ja jäin pariksi yöksi vielä serkuille, vaikka alunperin oli eri suunnitelmat.
Sunnuntaina ei tehty mitään ihmeellistä, oltiin vaan, kuvailtiin ja nautittiin auringosta sillon kun se esiinty.
Maanantaina oli sitten herätys 6.00. Muutaman tunnin yöunilla ylös, ulos ja lenkille vai miten se meni? Eisentään lenkille, mutta ylös kuitenkin. Mentiin serkkujen isän kyyillä tuohon vähän matkan päähän ja käveltii viiestään tänne. Täällä oltiin vähän aikaa ja sitten lähdettiin Jumboon ja sieltä Heurekan kautta takaisin. Heurekasta mulla ei ollut kameraa mukana niin sieltä ei oo kuvia vaankun pokkarilla ja en jaksa rueta säätämään sen kanssa.  Illalla kävin koneella kuvia läpi ja muokkasin siihen mennessä otetut kuvat. Siinä muuten meni hetki, kun kuvia oli niin paljon.. XD






















Sitten saa nauraa:D 


Sulkapalloo mun tyylillä, hehh:D




Puolen minuutin sotkunuttura näytille, olkaa hyvä:D

Tiistaina käytiin päivä reissulla Tampereella. Käytiin meidän serkkujen luona, jotka oli vasta rakentanu talon ja se oli kyllä hieno. Sieltä ei ole valitettavasti julkasukelposia kuvia. On kuvia, mutta sellasia, jotka jää omiin kansioihin. Oli ihan mukava nähä niitä pitkästä aikaa!
Keskiviikkona lähdettiin käymään Korkeasaaressa ja keskustassa. Korkeasaaressa nähtiin suurin osa eläimistä, mutta tuolla on tullut käytyä niin monesti, että ei ollut hirveesti uutta nähtävää. Tulipahan käytyä, on se ihan jees paikka kuitenkin, ainakin pienemmille. 
Keskustassa käppäiltiin siellä täällä ja aurinko paisto mukavasti. Mäkissä oli kunnon sähläykset mäkin puolelta, mutta eipä se meitä sen ihmeemmin haitannu. Keskustassakin oon muuten käyny yllättävän monesti!! :D Reilusti yli 20 kertaa varmasti.  Aina peruspaikat missä käyn, on Jumbo, keskusta ja serkkujen luona käynti. Jos ollaan koko porukka niin just Korkeasaari ja tämmöset peruspaikat.  














Yritettiin saaha hyvää kuvaa ni tässä on tulos.. :D 



Torstai ja perjantai meni stadikan maauimalalla. Oli kunnon helle kumpanakin päivänä, joten siellä oli täydellinen paikka viettää piknikki ja uida samalla. Siellä ei saanut kuvata(kuvauskielto koko alueella) joten sieltä ei ole kuvia, luonnollisesti kun niitä ei saanut ottaa. Rusketus tuli mukavasti kun koko päivän käytännössä oli auringossa. Ei haittaa! ;) Sellanen reissu meillä ja mukavaa oli! Nyt viikko ennen kun alkaa jo työt ja siitä pari päivää niin koulun penkki kutsuu jo. Hhuuhhhheeiii!!!! Mihin tää loma on hävinny?? En älyä, mutta onneks kaikkee ei tartte älytä:D Eilen tultiin jämsän kautta ja kerkesin nähä muutamia kamuja siellä!<3 
 Nyt kuitenkin lopetan tän kilometri höpötyksen, palaillaan taas. 

Ps. Tänään jatkuu herkkulakko.. Tarkotus olis jouluun asti olla ilman karkkia, sipsejä, keksejä ja kakkuja. Jäätelöö saan syyä elokuun loppuun, mutta muita ei. Saa nähä miten käy! :o