13 maaliskuuta 2014

Torstai on toivoa täynnä?

Eikös joku sanonta menny noin? Sanonta, elämä on toivoa täynnä vois käyä vielä paremmin tähän hetkeen!
 Nimittäin kaikkin on loistavasti, mitään ei puutu. Tietysti aina jotain pientä, ''mitätöntä'' negatiivista asiaa löytyy, mutta haittaako se, kun on niin paljon enempi aihetta olla iloinen kaikesta, mitä on saanut? Minua ei ainakaan haittaa.
On ollu mukava viikko, vaikka ei oo tapahtunu mitään sen suurempaa.
Aurinko on paistanu, on pystyny paremmin lenkkeillä ja ai että miten paljon se tuo virtaa!! Ei voi aamu alkaa huonosti jos herää auringon paisteeseen. Eihän? Oon lenkkeilly  lähes joka päivä ja tänään näin Linkkiä salilla, sillee että kerranki ei ollu kiire! Aurinkokin on paistanu, ei voi valittaa kyllä yhtään.
Lomasta arkeen palaaminen on köhköhh vähä reistaillu, mutta pikkuhiljaa se normaalirytmi alkaa tulla takasin. Otin muutama päivä sitten lenkkipolun varrelta kuvia, auringon paisteessa - tietysti.
Toivottavasti se luvattu takatalvi on vaan lupailua ja tää kevät sää jatkus, kun on kerran alkanutki. Ei innosta ajatus pakkasista ja lumesta ei yhtään..
En sano kesän odotuksesta mitään, koska alatte varmaan olla kyllästyneitä siihen kesänodotus-täyteiseen blogimaailmaan vaii? Joka puolella hehkutetaan että tulis kesä jo, en malta oottaa! Samaa mieltä muiden kanssa.. Kyllä se kuitenkin sieltä tulee -- uskokaa tai älkää! :)
Oon ollu kevätfiiliksissä koko viikon, varsinkin skoballa ajaessa huomaa sen. Ei oo kylmää tuulta, synkkää, liukasta ja sormet jäässä kun ajaa ja siitä tietää että kevät on tullu! Nyt nimittäin saa ajella lähes ilman hanskoja, että sormet jäätyy ja aurinko pitää huolen valonmäärästä ja siitä, että tiet ei oo liukkaita. Ei voi muuta sanoo ku että I like very much.
Nyt kuitenkin tää teksti heittelee aiheesta toiseen, joten taian suosiolla lopettaa tän pölinän ja mennä tekemään jotain muuta.
 Enjoy your life now, tomorrow and every day just as it's you given. 












Ps.  Vaihoin pari päivää sitte mun huoneen järjestystä ja vaihoin kevät verhot jne. ni kiinnostasko teitä nähä kuvia siitä vai onko se nounou? Voin sellasen postauksen tehä jos teitä se kiinnostaa. :)
Toteutustapojakin saa ehotella!
















11 maaliskuuta 2014

11 asiaa!

Oon törmänny tälläseen postaukseen muutamassa blogissa ja ajattelin, että kun ei oo mitään ihmeellistä muuta kirjotettavaa ni teempä tälläsen sitten tällä kertaa.


11 asiaa minusta tumbrl kuvien avulla.


1.       Musta tuntuu, että oon muuttunu viimesen vuoden aikana aika paljon, mutta en tiiä mitä muut ajattelee.
2. Oon aina ollu vähän sellanen haaveilija/unelmoia.  Joskus haaveilen sellasista asioista. jotka toteutuu ehkä 10 vuoden päästä aikasintaa..  



3.  Tykkään toosi paljon kuvata! Matkoillaki katon aika paljon maailmaa linssin läpi. Kuvauskohteet vaan alkaa olla vähissä.. Niitä saa ehotella! Mitä te tykkäätte kuvata? 
4. Ystävät on kultaakin kalliimpia. Rakkaita ystäviä ei korvaa mikään. <3 


5.  Uppoudun aina ajatuksiini esim. lenkillä ollessa. Ennen myös bussissa mutta nykysin skootterilla ajaessa ei hirveesti voi uppoutua ajatuksiin tai saattaa tulla aika rumaa jälkeä.. :D  Tuo on kyllä vähentyny, mutta usein kumminkin.
6.  En oo maistanut kaikkia, mutta ne mitä olen maistanut, ei ole ollut minun mieleen.
7.  Joskus tykkään vaan olla ja ajatella kaikkia asioita. Mutta se tapahtuu ehkä kerran 1-2 kuussa eli aika harvoin. 
8. Puhelimella vaan tekee kaikkea tarpeellista ja watsapp on kyllä aika kätevä sovellus. 
9.  Varsinkin nyt kun oon kyllästyny mun lähes kaikkiin vaatteisiin.. Helsingistä löysin onneks jonkun verran uusia paitoja ja neuleita.

10. Mulla on ruskeet silmät, joissa on ihan vähän vihertävää(muut on sanonu ton viimesimmän) 
11. En löytäny mitään muuta, mutta kyllä pitsa on hyvää ei siitä pääse minnekkään.