08 elokuuta 2015

KUVAUSREISSU

Moikka!
Yhtenä iltana viime viikolla, sain pikkuveljen kerrankin suostuteltua kuvaamaan. Yleensä vastaus on ei jaksa, mutta nyt heti ensimmäisellä kerralla ''jooo, käyn vaihtaa vaatteet''. Se päätti laittaa tommoset rennot shortsit ja t-paidan. Sitten käytiin tossa muutaman sadan metrin päässä ottamassa kuvia ja malli tykkäs ku sai poseraata. ;) Jess, sain hyviä kuvia! Mulla itellä ei oikei hiukset jne asettunu ni eipä siinä, saatii kuitenkin pari julkasu kelposta mutta tylyä kuvaa :D
Ei muuten tarvii miettiä, mistä toi on oppinu ilmeilyn taidon kun kattoo mun kuvia, hupsis. Onneks se ei oo niin vakavaa vaikka vähän ilmeileekin, haha. Nyt juhlat kutsuu, viulut, pianot ja sellot on soinu aamusta asti, näkemisiin!















05 elokuuta 2015

MATKA TOISEEN KOTIIN

Heipsan! Täällä ollaan ties monetta kertaa tultu taas kotiin reissusta jälleen kerran niin super onnellisina ja väsyneinä. Lähin siis pikalähdöllä Helsinkiin perjantaina kun torstai-iltana varasin liput. Laitoin oikein hienolla ajatuksella herätyksen kahdeksaksi, mutta kappas heräsin 09.07 ja kymmeneltä piti lähteä. Siinä sitten kävin suihkussa, pakkasin ihan kaikki(ei ollu edes laukkua otettu valmiiks xd) söin jotain pientä ja kuivasin hiuksia. Ehdin aivan loistavasti onnibussiin ja sitten suuntasin tonne toiseen kotiin, niin tuttuja nämä serkut on mulle. Siellä voi vaikka kävellä yökkäreissä tai mennä ottaa kaapista ruokaa/juomista sillonkun tuntuu ja läpän taso on aivan yhtä alhasta ku muullonkin, hah. :D Koska #nonyttiiät #aurinkolasikato #eikurendi ja kaikkee muuta sekoa. Toi tyttö on kuin sisko mulle.
       Voitte siis kuvitella, kuin rennot päivät me vietettiin, kun käytiin muutaman tunnin kuvausreissulla. Katottiin videoita. Kierreltiin Helsingissä ja Porvoossa.  Käytiin salilla ja 6-7 kilsan lenkillä samalla pysähtyen kattomaan auringonlaskua kallioille tädin kanssa. Paistettiin lettuja ja ciabattoja (en todellakaan tiiä miten noi oikeesti kirjotetaa, huupps) ja vietettiin herkkuilta myös tädin kanssa. Tehtiin löytöjä. Jätin pankkikortin vahingossa Kuopioon - jota ei oo ikinä ennen käyny!! Käytiin tarjoilemassa viis tuntii häissä kahden tunnin varotusajalla kun muut oli samana päivänä perunu. Kuvattii neljä kuukautista vauvaa ja nukuttiin liian vähän. Naurettiin niin hirmusesti että mulle tuli posket kipeiks koska meillä vaan on niin #inside jutut. Ei oo yhtään epänormaalia että nauretaan viistoista minsaa ihan yhtäkkiä ja sitten ihmetellään että hei mille me naurettiin.  niinkun yks ilta ku ois pitäny nukkuu ku aamulla oli herätys aikasin.  :D
Lainattiin toisten vaatteita ja harjaa plus kaikkee muuta, sain yhtä ihanalta toiselta serkulta lenkkarit lainaan kun omat ei mahtunut laukkuun ja otettiin niin rennosti kun vain pystyy. Tehtiin mitä huvitti ja jos ei jaksanu ni lahnattiin vaan sohvalla ja juteltiin. PARASTA. <3 Kiitos Aadalle plus muille serkuille, onneks viikonloppuna nähään.   :D Leivottiin myös sämpylöitä ja omenapiirakkaa ja katottiin Barbie-leffaa viis minsaa ku kyllästyttiin, hahha.  Käytiin yks ilta kahen tunnin pölinälenkillä ja puhuttiin syvällisiä ja tehtiin kaikkea huippua jälleen kerran. Nyt kuvat saa kertoa loput, vaikka niitä ei kovin paljon tullukaan. Illalla tulin kotiin, jossa oli kaveriperheen läksiäiset eli talo täynnä porukkaa. Loppuviikko menee äikän kurssia tehdessä, lapsia hoitaessa, kavereita nähdessä ja juhlia järkkäillessä. Ohjelma ei siis lopu! Mukava näin. Ensi viikon ennen kouulun alkua meinasin vähän rauhoittaa menoa ja pysyn täällä Kuopiossa ja teen kaikkea arkista. :) Helsingin reissu taisi siis olla viimeinen virallinen kesälomareissu, hui. En voi tajuta mihin tämä kesä meni, kun reissasin ympäri suomea ja tein töitä, näin suuper paljon ystäviä, tungin päivät vähän liian täyteen - vietin 3 rentoa kesäpäivää (tosta huomaa paljo olin menossa!! :o), tuli lisää unohtumattomia muistoja ja nautin kesästä.





























02 elokuuta 2015

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN OSA 2

Heii! Sain vihdoin sen youtuben toimimaan eli nyt on luvassa se video, jota on muutama kysellyt.
Palaan keskiviikkona reaaliaikaisesti kun tulen reissusta. :)