09 toukokuuta 2015

ORAVAKAVERUKSET



Heipsan


Heippa! Täällä kirjottelee yks aika super ilonen tytsy. Näin viime viikolla Lyydiaa pitkästä aikaa ja eilen Katia. <3 Niin ihana oli piiitkästä aikaa vaan höpötellä kaikkee ja pelleillä. Samalla näin myös paria muuta kamua.
Onneks kesä on kohta ja ehtii taas kunnolla nähä niitä kaukana asuvia ystäviä.
 Oon hoitanu tällä viikolla ahtena päivänä lapsia ja ne on vaan aika ihania kun ovelle jo juoksee vastaan, aaww. Väsymyskään ei haittaa, kun on muuten huippu fiilis. Kyllä mä joskus vielä nukun heräämättä:D
Tänään loppu myös se kommentointi''lakko'' ja heti pommitin kaikkiin blogeihin kommentteja. Se linkkaa-blogisi postaus on myös tulossa. Jos joku ei halua, että hänen blogin banneria käytetään niin hihkaskaa kommenteissa niin en sitä sitten laita siihen postaukseen. Kaikkien blogien bannereita ei edes saanut siihen, mutta suurinosa. :)
Nyt aurinko taas paistaa tuolla ja meinasin käyä lenkillä. Illalla tai huomenna sitten pitkästä aikaa kehitellään varmaankin linkin ja kaislan kaa jotain, huippua!
 Nuo kuvat nyt ei tuohon äskeiseen aiheeseen liity, mutta yks päivä ku tulin koulusta ni kaks oravaa leikki meiä pihalla olevassa puussa ja enhän mä voinu olla kuvaamatta niitä. Monia kuvia jäi vielä kansioihin kun ei viiti enempää laittaa, haha,
Tykkään hirmusesti kuvata just esim. oravia ku niistä saa hyvii kuvii vaikka ei ois ammattilainen tai edes lähellekään sitä. Ei se toki sitä sano et pitäs ammattilainen muutenkaan et sais hyviä kuvia ei todellakaan, mutta noihin on itsekin tyytyväinen. Säädin jotain ja tähän tuli semmonen et en saa muutettua tuolta keskeltä tekstiä kun pitäs koko lopputeksti kirjottaa uudelleen joten palaillaan alkuviikosta! Kirjotusvirheitäkin varmaan jäi tuonne tuon takia.. 
Mitä mieltä te ootte, hitti vai huti kuvia? 

05 toukokuuta 2015

AURINGONLASKU JA KUUTAMO











       


Heippsan! Viime päivinä oon oikein pysähtyny siihen, kuin mukavaa tää arki on, kun oli pari päivää vähän rauhallisempaa. Oon aina nauttinu niistä perusarjen jutuista, mutta nyt se on ollu oikein super korkeella. Hymyilemään saa myös teidän aivan ihanat kommentit. Aina saa hymyillen lukee niitä. Nautin siitä, kun kävelee tuolla teillä ja saa vaan pysähtyy kuvaamaan, siitä kun käy pitkästä aikaa rantasaunassa ja istuu sen jälkee viisminsaa eikä tee yhtään mitään. Siitä, kun saa onnistuneita kuvia. Siitä, kun on niin rakkaita ystäviä. Se fiilis saa myös fiiliksen kohoomaan, kun istuu auringon paisteessa ja lukee enkun sanoja. Kaks kärpästä yhellä iskulla, vai mitenmeni?
 Myös se saa hymyn huulille, kun tuolta taivaalta paistaa se yks nimetön pallo ja lämpötila nousee. Siitä, kun kymmenen aikaan tulee lenkiltä, niin on vielä valosaa. 
Nautin rauhallisista illoista. Pikkusten naurusta ja ilosta. Ihanista koulukamuista. Siitä kun fiilis on vaan niin jees. Myöskin se, että saa autettua ystäviä, saa mun fiiliksen kohoomaa. Eikä unoheta sitä tosiasiaa, että YHEKSÄN koulupäivää jälellä, sit enää koeviikko ja lomaloma here I come. Tosin kaks ekaa viikkoo menee töissä, mutta kuitenkin. Miettikää yheksän, siis oikeesti. Mihi tää eka lukiovuosi katos? Osaako joku kertoo? Myös monet muut asiat saa hymyilemään. 
Nyt kuitenkin haluisin kuulla: Mistä te nautitte?  Mikä saa teiä suunpielet nousee ylöspäin ja hymyn huulille?


Peeäs. Oon ollu nyt lauantaista asti kommentoimatta mitään blogeja sen takia, että nään pystynkö siihen ja ette arvaa kuin monesti oon meinassu painaa sitä julkase nappia. En arvannu et oon niin ''koukuttunu'' kommentointiin, haha. Vielä muutama päivä pitäs selvitä ja sit saa taas pistää kunnon kommentointimaratonin käyntii, jeeee. 












03 toukokuuta 2015

YKSI RAKAS YSTÄVÄ..

...Jonka kanssa voi olla juuri oma itsensä.

...Ystävä, jonka kanssa nähtiin ensimmäisen kerran torstaina, mutta se ei kyllä tuntunu siltä et ei oltas nähty ennen. Ensimmäisestä hetkestä asti tiesin, että pystytää olla just niin rennosti ku halutaa. Se fiilis kun juoksee toisen luo ja halaa, on vaa nii paras<3 Ihan vähä vaa malttamattomina ootettii torstaita, onneks se tuli nopeesti.


...  ystävä, joka kuuntelee kun tarvitsee ja nauraa kun naurattaa

... ystävä jonka kaa voi yhtäkkii päättää et lähetäämpä tunni päästä maijun synttäreille eri paikkakunnalle. Noh, tunti siitä ni istuttii jo matkalla sinne.







...  joka on ystävä, isolla Y:llä

.. ystävä jonka kaa naurettii nii paljo että vedet vuoti silmistä.

... ystävä, jonka kanssa oltiin oltu meillä puolituntii ja pölötetty koko aika ihan taukoomatta.

... ystävä jonka kaa siitä, kun oltiin nähty eka kerran oli ehkä tunti, oltiin jo kuvaamassa ja oli iha luonnollista pelleillä siinä kamera eessä. 

... Ystävä jonka kaa käveltiin kahentoista aikaa melkein tyhjillä teillä ja puhuttii kaikesta

... ystävä joka triplaa ajankulun. Mihin nääki päivät hävis??

... Ystävä, joka heti samana iltana oli kun kotona. Oli ihan normia ottaa jääkaapista sitä mitä puuttu ja siivota keittiöö tms.

... Ystävä jonka kaa pystyy puhua aivan kaikesta.

... Ystävä jonka kaa me istuttiin tunti mäkkärissä oottamassa kyytiä ja aika meni taas super nopee.



... Ystävä, jonka kaa voi pysähtyy keskelle keskustaa kuvaamaa koska hieno tausta.



... Ystävä, jota mulla on jo nyt ikävä...

... Ystävä, jonka kaa wappi laulaa joka päivä ja snäppispämmit on aika normeja.

... Ystävä, jonka kaa istuttii varmaa kolme tuntii ja vaan puhuttiin ja puhuttii.

... Ystävä, joka ymmärtää ku ärsyttää ja ymmärtää kun väsyttää. Ymmärtää kun naurattaa ja on hyvä fiilis.

... Ystävä,  joka tietää jo ensimmäisestä sanasta mitä tarkottaa. Aika tuttu lause onkin '' mä niiiin ymmärrän'' vaikka toinen ei oo ehtiny ees sanoo asiaa loppuun. Jos ei keksi miten selittää ni toinen älyy jo ekasta sanasta.

... Ystävä, jota en halua menettää koskaan<3 

Stee siis tuli vihdoinviimein torstaina ja ei huhhuh sitä oottamista ku kummatki on sillee ''mieti nyt oot tulossa''. ''enää pari tuntiaaaaaaaa'' ''enää tunti'' ''mieti nyt me ollaa jo tulos asemalle'' ''äääöäöäööääöää ihan just me nähäääänn''.
Oltiin sitten illalla pikkuveljen vappukesteillä hetki, käytiin kuvaamassa - ofcourse!!, juteltiin yömyöhään mut nukahettii silti yllättävä aikasi. Perjantaina sit päätettii yhtäkkiä et lähetää maijun synttäreille, kun se oli kysyny ja sen muitaki kamuja oli tulossa sinne. Vietettii iltapäivä sitten semmosella melkee kymmenhenkisellä tyttöporukalla jutellen, syöden, pelaten tramppiksella sellasta pelii ja naurettii nii paljo et vatsat tuli kipeiks, haha. Oli huippuu vaikka kaikkia en ollu(oliks tää enää ees yllätys:D) nähny aiemmi. Juttu luisti ja saatii cooli yhteiskuva, tosin se jää julkasematta. Jääköön tonne kansioihin mun nähtäväks;)
Illalla sit jumahettii juttelemaan ja puhuttii vaa montamonta tuntia. Ai miten nii parasta?
Sit eile aamul herätyskello pimputti meiät hereille ja piti lähtee viemää ästee asemalle, vaikka en ois halunnu. Se on aina yhtä haikeeta.. 
Kesällä taas<3
Lisää kuvia ja tunnelmia löytyy Steen blogista!

PS. Vielä ehtii linkkailla blogeja siihen linkkaa blogisi-postaukseen!!. Teen siitä koosteen ensi ja seuraavan viikon aikana ja julkasen sen varmaan sitten vähän ennen koeviikkoa. :)

Huippuu sunnuntaita kaikille!