09 toukokuuta 2015

ORAVAKAVERUKSET



Heipsan


Heippa! Täällä kirjottelee yks aika super ilonen tytsy. Näin viime viikolla Lyydiaa pitkästä aikaa ja eilen Katia. <3 Niin ihana oli piiitkästä aikaa vaan höpötellä kaikkee ja pelleillä. Samalla näin myös paria muuta kamua.
Onneks kesä on kohta ja ehtii taas kunnolla nähä niitä kaukana asuvia ystäviä.
 Oon hoitanu tällä viikolla ahtena päivänä lapsia ja ne on vaan aika ihania kun ovelle jo juoksee vastaan, aaww. Väsymyskään ei haittaa, kun on muuten huippu fiilis. Kyllä mä joskus vielä nukun heräämättä:D
Tänään loppu myös se kommentointi''lakko'' ja heti pommitin kaikkiin blogeihin kommentteja. Se linkkaa-blogisi postaus on myös tulossa. Jos joku ei halua, että hänen blogin banneria käytetään niin hihkaskaa kommenteissa niin en sitä sitten laita siihen postaukseen. Kaikkien blogien bannereita ei edes saanut siihen, mutta suurinosa. :)
Nyt aurinko taas paistaa tuolla ja meinasin käyä lenkillä. Illalla tai huomenna sitten pitkästä aikaa kehitellään varmaankin linkin ja kaislan kaa jotain, huippua!
 Nuo kuvat nyt ei tuohon äskeiseen aiheeseen liity, mutta yks päivä ku tulin koulusta ni kaks oravaa leikki meiä pihalla olevassa puussa ja enhän mä voinu olla kuvaamatta niitä. Monia kuvia jäi vielä kansioihin kun ei viiti enempää laittaa, haha,
Tykkään hirmusesti kuvata just esim. oravia ku niistä saa hyvii kuvii vaikka ei ois ammattilainen tai edes lähellekään sitä. Ei se toki sitä sano et pitäs ammattilainen muutenkaan et sais hyviä kuvia ei todellakaan, mutta noihin on itsekin tyytyväinen. Säädin jotain ja tähän tuli semmonen et en saa muutettua tuolta keskeltä tekstiä kun pitäs koko lopputeksti kirjottaa uudelleen joten palaillaan alkuviikosta! Kirjotusvirheitäkin varmaan jäi tuonne tuon takia.. 
Mitä mieltä te ootte, hitti vai huti kuvia? 

16 kommenttia:

  1. söpöjä kurreja, onnistineita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nää onnistu kyllä omastaki mielestä ihan hyvin!:)

      Poista
  2. törkeen hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  3. Oi niin suloisia oravia! Ja oot onnistunu tosi hienosti kuvaamaan niitä :-)

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, kiitos paljon!:)
      Käyn kurkkaamassa sun blogia joku päivä:)

      Poista
  4. Siis wwau mitä kuvia oot saanu noista sulosista oravista! ❤️

    VastaaPoista