11 kesäkuuta 2015

VÄSYNYT MUTTA ONNELLINEN

Heippa! Ette uskokaan kuin ilonen oon tällä hetkellä. Puol kuuen herätykset on tältä erää takana huomista lukuunottamatta ja päivällä ehtii tehdä muutaki ku olla töissä. Laskettii just tyttöjen kaa et parissa viikossa tuli about 130 (huominen mukana) tuntia töitä, eli ihan kiitettävästi niitä on tehty! Silti oon saanu nauraa aika monesti maha kippurassa serkun ja siskon jutuille, ollaa oltu pahvilaatikko sotasta, vedetty ympyrää Avantilla rullakkojen kaa, pelleilty niitte kaa vaikka mitä, juostu pahvilaatikkoje perässä nauraen niin paljo et siitä ite hommasta ei meinannu tulla yhtää mitää ku vähän tuuli, niin monesti tympäännyttiin koko hommaan mutta pakko oli vaan tehä ja kerätä 42 000 tuhatta pekoniaa (tosin en ite tietty kaikkii keränny) tai monta rullakollista jotain ärsyttävää kukkaa. Läppä lensi ja tsempattii kaikkii. Keinot oli kyllä taas niin huvittavia että huhh mutta ei niistä sen enempää, haha. xd
Iltasin ei olla ehitty oikein tehä mitään ihmeellistä mutta parina iltana oon soitellu kamuille. Kaikkee muutaki ehittii säätää töissä mutta työt hoiettii silti kunnolla, nauraen ja taukojen voimalla. Lintupesääki ehittii ihmetellä ja kuulla ihanien pienten serkkujen juttuja ja naurua.
Eilenkin illalla kävelin pellolla, mulla  oli kamera messissä ja puhuttii kaikkee maikin kanssa, niiin parasta <3 Yks kesän merkki on se, että nää kuvat on otettu kymmene aikaa illalla siellä ''peltokävelyllä'' ja ne on näin valosia!!
Viikonlopulle on suunnitelmia, jos ne vain onnistuu. Saa nähä jäänkö tänne vai suuntaanko muualle. Täälläkään ei kyllä tekeminen lopu, esim. vois super siivota oman huoneen, tehä postauksii valmiiks, suunnitella mitä tulevilla viikoilla ehtii tehä, vois tehä sisarusten ja kamujem kaa kaikkee jaja..
Tänne kuuluu siis tooosi hyvää, nauttikaa kesästä - niin mä ainakin aion tehä töiden lisäks.
Oon vaan niin ilonen just nyt, että en saa mitään järkevää tekstiä aikaseks.
Ps. Älkää välittäkö kuvien silmäpusseista, heh.











08 kesäkuuta 2015

mitä mulle kuuluu?







Moooi! Eka kertaa istun tällä viikolla koneelle kirjottamaan bloggeriin jotain! Ihanaa, tultiin illaksi
käymään kotona kun oli vain reilu yheksän tuntia töitä. Muutamaa puolvuorokautinen päiväki on ja  varmasti tulee lisää, mutta ei se haittaa ku on parhaat työkamut. Meinasin monena päivänä, että kyädään pellolla kuvaamassa, kun täällä ei oo niitä mutta nyt on ollu niin tuulista niin jätin sen alkuviikkoon kun pitäis olla aikaa kuvata. Seuraava viikko menee siis vielä siellä, mutta sen jälkeen oon vapaa jos ei lastenhoitoo lasketa.
Kuulumisia jos kysytään niin vastaisin, että mulle kuuluu aivan tosi hyvää! 
Kesälle on ihania suunnitelmia, parin viikon päästä näkee viimestään kaikkia kaukana asuvia ystäviä ja kaikki on niin jees. Välillä väsyttää, kun herää varttii vaille kuus tai puol kuus, töissä menee seittämää-kaheksaa illalla plus muut tekemiset kuten 20 perunan kuoriminen ja muuta mutta silti oon just nyt ilonen ja onnellinen. 
Kuvat otin yks aamu kun heräsin jo puoli kuus vapaaehtosesti, kävin suihkus, siivosin huoneen
lakanan vaihtoo myöten, kuvasin, luin melkee tunnin terveystietoo ja sit yheksäks kokeesee. Ei tota kovin usein tapahu (sisko sano et hyvä se vikana kouluaamuna olla ahkera, hehheh :D ), mutta joskus aamusin jaksaa tehä kaikkee. 
Mitä teille kuuluu? Kertokaa, jos joku postausehotus on mielessä, kun lomalla on (toivottavasti) aikaa niitä tehdä. Pian tulee kysymyspostaus ja jotain maidein kaltasta oon suunnitellu videolla jostain lomapäivästä. 
HUIPPUJA LOMAPÄIVIÄ TEILLE!
ps. Tää on kirjoitettu jo viime torstaina kun sen jälkeen on ollu 12tunnin työpäiviä niin en oo päässy koneelle kun ei olla kotona yötä ja niin paljon muuta puuhaa. Palailee loppuviikosta vähän reaaliaikasempien juttujen kanssa:) tääki on julkastu iPadilla niin saa laittaa jos joku on missä sattuu.