11 kesäkuuta 2015

VÄSYNYT MUTTA ONNELLINEN

Heippa! Ette uskokaan kuin ilonen oon tällä hetkellä. Puol kuuen herätykset on tältä erää takana huomista lukuunottamatta ja päivällä ehtii tehdä muutaki ku olla töissä. Laskettii just tyttöjen kaa et parissa viikossa tuli about 130 (huominen mukana) tuntia töitä, eli ihan kiitettävästi niitä on tehty! Silti oon saanu nauraa aika monesti maha kippurassa serkun ja siskon jutuille, ollaa oltu pahvilaatikko sotasta, vedetty ympyrää Avantilla rullakkojen kaa, pelleilty niitte kaa vaikka mitä, juostu pahvilaatikkoje perässä nauraen niin paljo et siitä ite hommasta ei meinannu tulla yhtää mitää ku vähän tuuli, niin monesti tympäännyttiin koko hommaan mutta pakko oli vaan tehä ja kerätä 42 000 tuhatta pekoniaa (tosin en ite tietty kaikkii keränny) tai monta rullakollista jotain ärsyttävää kukkaa. Läppä lensi ja tsempattii kaikkii. Keinot oli kyllä taas niin huvittavia että huhh mutta ei niistä sen enempää, haha. xd
Iltasin ei olla ehitty oikein tehä mitään ihmeellistä mutta parina iltana oon soitellu kamuille. Kaikkee muutaki ehittii säätää töissä mutta työt hoiettii silti kunnolla, nauraen ja taukojen voimalla. Lintupesääki ehittii ihmetellä ja kuulla ihanien pienten serkkujen juttuja ja naurua.
Eilenkin illalla kävelin pellolla, mulla  oli kamera messissä ja puhuttii kaikkee maikin kanssa, niiin parasta <3 Yks kesän merkki on se, että nää kuvat on otettu kymmene aikaa illalla siellä ''peltokävelyllä'' ja ne on näin valosia!!
Viikonlopulle on suunnitelmia, jos ne vain onnistuu. Saa nähä jäänkö tänne vai suuntaanko muualle. Täälläkään ei kyllä tekeminen lopu, esim. vois super siivota oman huoneen, tehä postauksii valmiiks, suunnitella mitä tulevilla viikoilla ehtii tehä, vois tehä sisarusten ja kamujem kaa kaikkee jaja..
Tänne kuuluu siis tooosi hyvää, nauttikaa kesästä - niin mä ainakin aion tehä töiden lisäks.
Oon vaan niin ilonen just nyt, että en saa mitään järkevää tekstiä aikaseks.
Ps. Älkää välittäkö kuvien silmäpusseista, heh.











10 kommenttia:

  1. Voi vitsit ootte ollu reippaita <3 Oot sää kyllä lomas ansainnukki:-) ja ihania kuvia taas!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanasti sanottu❤️ Loma on kyllä jees! :) kiitos paljon❤️

      Poista
  2. oot ollu iha hullun reipas,ihan loma on kyllä paikallaan!(mullaki alkaa huomenna loma;) ) uijuii pian me nähää,EKAA KERTAA❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisuaa, ihana oot❤️ jeee kummallaki alkaa tänää!! Ja NIIMPÄÄÄÄÄ, PARASTA!! ❤️

      Poista
  3. Oot niin ihana! Kamala ikävä oikeesti mutta pis nähään eikös vaan;) oon nii ylpee sust ku oot ollu nii reipas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oot ja nii onn!! :( ❤️ pian nähään. Haha, ihana sinä❤️

      Poista
  4. Ihana postaus!<3 Oot ansainnu ton loman! Onneks kohta nähdään<333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maikkura❤️ en siitä tiiä oonko ansainnu loman mutta se on enempi ku jees et nähään ihan pian❤️

      Poista
  5. Ihania kuvia! <3 ja ihan varmasti oot lomas ansainnu! :)

    VastaaPoista