08 kesäkuuta 2015

mitä mulle kuuluu?







Moooi! Eka kertaa istun tällä viikolla koneelle kirjottamaan bloggeriin jotain! Ihanaa, tultiin illaksi
käymään kotona kun oli vain reilu yheksän tuntia töitä. Muutamaa puolvuorokautinen päiväki on ja  varmasti tulee lisää, mutta ei se haittaa ku on parhaat työkamut. Meinasin monena päivänä, että kyädään pellolla kuvaamassa, kun täällä ei oo niitä mutta nyt on ollu niin tuulista niin jätin sen alkuviikkoon kun pitäis olla aikaa kuvata. Seuraava viikko menee siis vielä siellä, mutta sen jälkeen oon vapaa jos ei lastenhoitoo lasketa.
Kuulumisia jos kysytään niin vastaisin, että mulle kuuluu aivan tosi hyvää! 
Kesälle on ihania suunnitelmia, parin viikon päästä näkee viimestään kaikkia kaukana asuvia ystäviä ja kaikki on niin jees. Välillä väsyttää, kun herää varttii vaille kuus tai puol kuus, töissä menee seittämää-kaheksaa illalla plus muut tekemiset kuten 20 perunan kuoriminen ja muuta mutta silti oon just nyt ilonen ja onnellinen. 
Kuvat otin yks aamu kun heräsin jo puoli kuus vapaaehtosesti, kävin suihkus, siivosin huoneen
lakanan vaihtoo myöten, kuvasin, luin melkee tunnin terveystietoo ja sit yheksäks kokeesee. Ei tota kovin usein tapahu (sisko sano et hyvä se vikana kouluaamuna olla ahkera, hehheh :D ), mutta joskus aamusin jaksaa tehä kaikkee. 
Mitä teille kuuluu? Kertokaa, jos joku postausehotus on mielessä, kun lomalla on (toivottavasti) aikaa niitä tehdä. Pian tulee kysymyspostaus ja jotain maidein kaltasta oon suunnitellu videolla jostain lomapäivästä. 
HUIPPUJA LOMAPÄIVIÄ TEILLE!
ps. Tää on kirjoitettu jo viime torstaina kun sen jälkeen on ollu 12tunnin työpäiviä niin en oo päässy koneelle kun ei olla kotona yötä ja niin paljon muuta puuhaa. Palailee loppuviikosta vähän reaaliaikasempien juttujen kanssa:) tääki on julkastu iPadilla niin saa laittaa jos joku on missä sattuu.




8 kommenttia:

  1. Niin ihana postaus taas♥ oot huippu!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Oot kyllä ollu niin reipas siellä töissä<3 Niin ikävä sua, onneks ens viikolla PAKOLLA nähdään!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maikkura❤️ niimpäää, onneks!! ❤️

      Poista
  3. Kiva postaus Noora! Vähä sä oot ahkera ollu. Siistiä nähä vihdoin parin viikon päästä tavallaa ekaa kertaa sinä aikana ku paremmin tunnetaan ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos mamba ja niimpä! Niin siistii❤️ Haha, osa teke melkee yötä päivää että siihe verattuna en oo ollu ees reipas, mut niin paljo ku on ollu töitä ni ollaa tehty xd

      Poista
  4. voi että mite toi vesi kimmeltää ihanasti :') ihanaa lomaa sullekki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, se oli niin ihanan näkönen livenä! Tuossa se ei näytä lähellekkää niin hienolta.. xd Kiitos ja sulle myös<3

      Poista