12 helmikuuta 2015

YHTÄ NOPEETA KU KIITOJUNA

Moikka! Tää viikko on menny tosiaanki kiitojunaaki melkee nopeemmi. Hullua meininkiä ollu varsinki tänään koulussa. Abit piti huolen ettei hiljasta ehtiny tulla:D torvet, kermavaahdossa liukumiskisat, diplomien jako, lattiat täynnä karkkii, jäätävä huuto, sotamaalaukset ja rento koulupäivä kun jo heti ekalla tunnilla abit tuli pitää meille tanssishown pöytien päällä, haha. Huomenna sitten wanhat ja sinne otan kameran mukaan, tänäänku se unohtu toho pöyälle.. Viikonloppu menee isosena eli nyt pitäs mennä pakkaa, että huomenna on valmista!
Mutta se siitä, tossa alhaalla näätte yhen luottoasun lisää! Aivan täydellisen rento päällä ja lämmin niin mitä muuta voi toivoo? Toi eksyy välillä vähä turhanki usei päälle:D
Lauantaiksi ajastan postauksen, jos vaan millään ehin tehä sen!
Jos ei sitä tuu niin toivotan jo nyt kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!












10 helmikuuta 2015

Serkusaikaa

-ihanat serkut
-helsinki
-kiireetöntä aikaa, ei ollu pakko tehä mitään
-rentoilua
-shoppailua ( ja sen mukana tulleet uudet vaatteet, I love)
- herkkuja
-valkoset lakanat, niissä on jotain taikaa
-aaduskan näkeminen<3
- bussimatkojen  ja yölliset wappikeskustelut(kun uni ei millään tullu) ja muitten kaa pölötykset
- kahvittelua
-naurua
-ranskanlettejä
-juttelua
-tytsyjen ilta
-taksilla ajelua
- kirppistelyä
-huippu paikalla ollu kämppä

Näissä merkeissä meni mun pidennetty viikonloppu. En kyllä kadu että lähin mukaan, vaikka eka mietittiin sitä, kun on niin paljon muutakin ohjelmaa. Oikein kunnon serkusviikonloppu oli lisättynä tädillä ja mummilla. Rento meininki oli koko viikonlopun ja mentiin sinne minne sattu tie viemään. Ei mietitty liian tarkasti ohjelmaa vaan mentiin sinne minne suurinosa halus, 8 hengen porukalla kun kaikki ei aina innostu samoista asioista. Varsinkin kun on niin eri ikäistä porukkaa. Käytiin testaamassa Burger King ja Rosso, syötiin perus kotiruokaa, herkuteltiin tacoilla, juteltiin, shoppailtiin, kierreltiin keskustassa, nähtiin isosiskon kaa Aadaa joka pyörähti helsingissä muutaman tunnin ja kaikkea muuta mukavaa! Eilen illalla tultiin virkeinä kotiin ja tänään sitten kouluun jossa aika hujahti sekunnissa. Viikonloppuna taas mennään, mutta nyt suuntaan läksyjen kimppuun. Tänään isosisko täyttää 18 eli juhlia tiedossa illalla! :)