08 lokakuuta 2015

YKSINKERTAISESTI ONNELLINEN

♥  koska huomenna alkaa syysloma.

♥ hymyilyttää kahen murusen kaa vietetty kahvittelu- ja kuvaushetki.



♥ oon onnellinen siitä, että maanantaina Aada tulee tänne. Ikävä on, onneks enää muutama päivä.

♥ rakkaat sisarukset.



♥ ihanat liikuntatunnit. Nautin niin paljon, kun auringonpaisteessa ja pikkupakkasessa käytiin lenkillä.

♥ kynttilät ja hyvä kirja.




♥huurteinen nurmikko ja maisema. 

♥ omenahyve, joka oottaa just uunista tulleena alhaalla, taian mennä maistaan sitä kun tää on valmis.

♥ oma aika. Oon viime viikkoina ehtiny enempi vaan olla, kun koko kesä ja alkusyksy oli kunnon rallia ja oon nauttinu niistä hetkistä, kun saa heittää aivot narikkaan ja lukee vaikka kolme tuntii putkeen kirjaa.




♥ avoinna olevat suunnitelmat. Katotaan mitä sitä keksii viikonlopulle ja ens viikon loppupuolelle.

♥ lenkit ja sali, parhaat rentoutumispaikat heti kirjan luvun jälkeen.




♥  ystävät, jotka saa aina hymyn huulille.

♥ Kesän muistelu.



♥ Se hetki. kun edessä kävelee vanha pariskunta ja he nauraa. Tulee ilonen olo heidän onnesta.

♥ Lasten hauskat jutut ja iloitseminen pienistä suurista asioista. Esimerkiks siitä, kun mennään bussilla puistoon ja käydään ostaa kaupasta pillimehut tai siitä kun onnistuu jossain.




Mitkä asiat saa teidät onnelliseks ja hymyn huulille?

04 lokakuuta 2015

RENTOUTUNUT













Heipparallaa ja ihanaa sunnuntaita! 
Perjantaina siis lähin heti koulun jälkee kotiin ja mulla oli puoli tuntia aikaa pakata ja laittaa kaikki valmiiks eikä siis ollu yhtään mitään valmiina. Hyvin kuitenkin ehin ja saavuin sitten Maijun luo iltapäivällä ja oli kyllä niin ihana nähä piitkästä aikaa. Ooteltii sitten vähän aikaa asemalla kun Mirka oli tulossa ihan kohta myös ja tajuttiin siinä että se ei tiiä et oon siellä. Yllätettiin sitten se ja voiettä tuo tyttö on rakas! Heti ku pääs junasta ni juoksi halaamaan iha yllättyneenä että miten voin olla siellä ja nää kaks on aivan rakkaita.♥ Voisitä kälätyksen määrää kun lähettii kävelee kämpälle. 
Ilta meni sitten siinä, kun kuivatti sukat hiustekuivaajalla, maikki luki kokeisiin ja sit käytiin myös iltakylässä jossa oli tosi kivaa! Juttua ois riittäny vaikka kuinka mutta mentiin sitten ajoissa nukkuu (mä kyllä kukuin jonneki kahtee ku ei tullu uni xd) koska aamulla lähettii sit maijun äitin ja pikkuveljen kaa Matkuksee ni tulin sitten sen jälkee kotii. Ehittii silti puhua vaikka ja mistä. 
Oon onnistunu iha kivasti säätämää ku rasvasin jalkoja ni sitä rasvaa oli iha jokapaikassa ku siitä tuubista tuli yhtäkkii iha hirmusesti ja sit illemmalla sekottaessa riisipuuroo yhtäkkiä siitä puuhaarukasta lähtee yks semmone ''terä'', ei hyvänen aika. :D 
Oon ollu hiljasessa talossa ja nauttinu kynttilöiden tunnelmasta.
Olin myös kokkikolmone ku tein puuroo, paistoin kanoja ja jauhelihaa, pilkoin sipulia jauhelihan sekaa ja tein salaattia yhtä aikaa. Lisäks siivosin samalla että ei ainakaa tylsää ehtis tulla, haha. 
Tänää sit aamulla soitettii kahelle maailmanmatkaajalle et ne on päässy perille ja voi sitä reissukuumetta ku tyypit laittaa kuvia jossa suoraan sängystä näkyy taivaansininen meri, kun vaan aukasee verhot. Jos satutte lukee tätä siellä, ni vielä täälläki huippua matkaa.♥ 
Täällä on siis rentoutunu tyttö ja huomenna alkaa sit uus jakso lukiossa, hui tuota ajankulua!