21 maaliskuuta 2014

Viikonloppu!!

Heipäheii! Oli tarkotus jo eilen tulla kirjottelemaan, mutta en sitten jaksanu. Mun serkku tulee meille ihan kohta, joten en kerkiä hirmu pitkästi kirjotella, mutta nopeesti jotain kuitenki. 
Ihan perusarkee on ollu ja ei mitään ihmeellisyyksiä, senkin takia, että keskiviikkona ne silmälasit saapu mulle ja siitä tuli ihan kiitettävä päänsärky ja huono olo kaveriksi.. Se onneks helpottu seuraavaan aamuun ja sen jälkeen ei oo enää ollu päänsärkyä. 
Nää on siis periaatteessa lukulasit, mutta täytyy pitää myös muullonkin, mutta ei koko ajan. 
Mulla ei oo mitään kuvia nytten näistä, eikä muistakaan, mutta lupaan että viikonlopun aikana otan paljon kuvia. Oisin äsken ottanu kuvia, mutta kappas vaan järkkäristä akku lopussa ni eihä siitä tullu mitään.. 
Nyt se on latauksessa, mutta en kerkiä oottaa, että se latautuu, sitten kuvien otto ja koneelle +flickrin kautta tänne. Pahoittelen tätä! 
Nyt lopetan tän höpinän ja toivotan teille oikein loistavaa viikonloppua! 
Tän postauksen kirsikaks kakun päälle laitan tollasia epäonnistuneita kuvia, joissa osassa on tahallee ilme mitä on ja joissai sitte ''vahingossa'' :D 



Viimeseen vuoteen on kuulunut: 

Ystävien kanssa pelleilyä ja oleilua!<3 Ootte rakkaita!<3
Kuvailuhetkiä ystävien kanssa!<3

Kuvien aikana selitystä! :DD

Kameran kanssa pelleilyä! :D

Surua, joskaan ei mitään suuria menetyksiä. 

Pelleilmeitä! :D

Ihania ilmeitä kuvissa! :D

Hauskoja, iloisia unohtumattomia viikonloppuja ja viikkoja!<3

Aamu kuvissa jäätämistä! :D 

Tylsiä hetkiä, tosin aika harvoin. Ehkä kerran viikossa/kahessa.

Haaveilua! (Bustasin sen verran, että tää viimenen kuva oli jo viimekin postauksessa, mutta tää täydensi tän hyvin! :) )
Oikein mahtavaa ja mukavaa viikonloppua ja aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille!<3







18 maaliskuuta 2014

Kevät!

Mulla ei oo mitään erikoista asiaa, mutta tulin kuitenkin kirjottelemaan tänne.
Täällä aurinko piristää päiviä edelleen! Taian kuitenkin säästää teidät pahimmalta pölinoiltä ja '' kaikki on niin mahtavasti ja kesä tulee, elämä hymyilee, kaikki on niin loistavasti..'' höpinältä.
En oo tehny mitään erikoista nyt tällä viikolla.
Päivät menee samalla kaavalla. Aamulla herätys, kouluun, koulusta kotiin(yleensä), välipala ja datailua,läksyt(joskus) ,  ruuan teko +syönti, lenkille(jos ei oo käyny salilla ennen kotiin tuloa), suihkuun, sen jälkeen viimestään läksyt ja kokeisiin luku jos on kokeita ja sitten vaan oleskelua ja 10-11 aikaan nukkumaan. Ei mitään hirmu erikoisia päiviä, vai mitä?
Tietysti on myös niitä päiviä, jollon meen esim. matkukseen kavereitten kanssa, keskustaan tai minne ikinä keksitäänkään mennä ja joskus käyn nopeesti vaan yksin esim.matkuksessa jos tarttee jotain sieltä. Suurin osa päivistä kuitenkin menee niinkun tuossa ylempänä kirjotin.
Eilenkin ja tänään on ollut ihan mukavia peruspäiviä.
Pelattiin eilen sählyä pienellä porukalla pihalla, vaikka mun piti lähtee lenkille. Serkku soitti että ois tulossa viikonloppuna tänne, jeeeesss, can't wait this, sellasta niin perus menoa ja meinikiä, mitä vaan voi olla.
Käytiin kaupungissa ja löydettiin mulle uudet lenkkarit. Voin laittaa niistä lähipäivinä kuvia. Myös toivottu huonepostaus on tulossa.
Kirjotus takkuaa nyt jonkun verran joten taian suosiolla lopettaa tekstin tähän ja annan kuvien kertoa loput.






Yritin saada auringosta kuvan huonolla menestyksellä, kuten huomaatte.. 

 5v. pikkuveli kuvas :D <3









Viimesissä kuvissa jakaus on aivan missä sattuu, mutta toivottavasti ei häiritse! :)


Viimesenä pari luottoasua, jotka on joka viikko päällä. Sellasia (mun)perusasuja, jotka on helppo vetästä päälle, kun ei muut käy, istu, tai muuten vaan oon kivoja(kuten yleisimmin käy..)











































































































16 maaliskuuta 2014

Juhlissa!
















Melkein koko eilinen päivä meni isomummin 90v. juhlissa. Oli ihan mukavat juhlat ja soitot meni ihan okei, en onneks töpänny mitenkään pahemmin, mitä nyt kerran nuotit tippu.. xD En onneks seonnu pahasti, koska laulu oli niin tuttu, että olisin osannu sen ilman nuottejakin. Asukuvat otettiin vasta juhlien jälkeen, joten hiukset ei oo ihan parhaalla tavalla.
Ylempänä kuvia sieltä!