25 maaliskuuta 2016

PARHAAT PALAT



♥ Ensinnäkin suurin stressin aihe eli kouluhommat on nyt hetkeksi menneen talven lumia. Sain kun sainkin ne kuviksen projektit tehtyä ja enkun esseen palautettua tänään. Tässä pääsiäisenä pitäis alottaa koeviikkoon luku, mutta eikö lomalla saa ottaa vähän rennommin? Automatkoilla on hyvää aikaa lukea.  
♥ kuvaus siniseltä taivaalta paistavassa auringonpaisteessa
♥ ihana l o m a joka tulee kyllä tarpeeseen ennen tappokoeviikkoa.koulukaverit ja niiden kaa          paasaaminen - parasta sillonkun koulumotivaatio on vähän hukassa.
♥ Ystävät ja niiden kanssa vietetyt illat millon milläkin porukalla - parasta! Illat venyy myöhäsiksi yli puolenyön mutta ei se haittaa. Rento meininki on taattu oli porukka mikä tahansa.



♥ Ystävät jotka jaksaa kuunnella ja joille voi lähettää kilsan mittasia stooreja millon mistäkin.
Aika korvaamaton apu nuo ihanat siis! Niin ja joille voi lähetellä turhiakin turhempia snäppejä ja ne ilmeet niissä on aika ihania. :D Olette tärkeitä jokainen. ♥
♥ kevät joka vihdoin alkaa kunnolla tulla! Pari viime päivää on menty talvisemmissa merkeissä, mutta eiköhän pääsiäisenä oo jo paremmat kelit.
♥ Rento eilinen päivä. Vähän siivousta ja vikat läksyt ettei pääsiäisenä tarvitse tehä niitä, mutta    muuten sai vain olla ja lukea hyvää kirjaa. Teki yllättävän hyvää ja stressi unohtu(u)! 
♥ Viimeisin muttei vähäisin, ihan pian starttaava reissu serkuille etelään, en malta odottaa. Täältä me Aada tullaan! ♥
Nyt kuitenkin äkkiä laittamaan viimeset kamppeet kasaan, että päästään lähtemään!
Nimimerkillä tappelin viimeset puoli tuntia laukun kaa jotta saisin kaikki mahtumaan sinne, heh. :D Onko tuttua?

Nyt toivotan kaikille ooikein ihanaa pääsiäistä ja palataan ensi viikolla reissutunnelmissa!
Mulla on vaikka kuinka kuvia varastossa odottamassa julkasua eli niitä siis mahdollisimman pian myös.




22 maaliskuuta 2016

''HEI TUU KÄMPÄLLE TÄNÄÄ YÖKS!''









Heippa ja hyvää viikonalkua! 
Viikonloppu oli ihanan rento ja se sai parhaan alun, kun käytiin Kaislan kanssa kahvilla (=kummatkaan ei ottanu edes kahvia, haha). Puhuminen kaikesta ihanassa seurassa saa hymyn huulille.♥
 Tehtiin herkkupitsaa kotona, olin Maikin kämpällä yötä, luin kirjoja ja ehdin hoitaa myös viis tuntii lapsia. Käytiin puistossa josta ei meinannu tulla yhtää mitään, tein lasagnea ruuaksi joka meinas ehtii palaa ja muuta kivaa, mutta onneks noi vaan nauratti. :D
Pakko sanoa jälleen kerran, että saa olla onnellinen ystävistä joiden luo voi mennä vaikka kymmenen jälkeen illalla ja pystyy olla ihan kotona. Tässäkin kohti vois sanoa, että juttuseura ja ♥.
Kävin myös pitkästä aikaa kuvaamassa luontoa ja etin samalla pajunoksia, mutta en löytäny niitä. 
Miten ihanan rentouttavaa on, kun saa vaan mennä ja kävellä eikä tarvi miettiä mitään jos ei halua! 
Tälläseen stressaavaan aikaan se tulee erittäin tarpeeseen. Tuhat ja yks kouluhommaa on hoidettava mielellään ennen pääsiäistä joten kiirettä pitää, mutta eiköhän tästä hengissä selvitä.
Pieniä testejä putoilee vähän joka puolelta (ens viikolle luultavasti) ja kuviksen projektit odottaa tekijää. Onneksi osa on jo tehty ja tänään saan yhden tehtyä loppuun eli kyl tää tästä.
Nyt kuitenkin äkkiä niiden kimppuun, kun ei ne muuten valmistu! Pitäkää peukkuja, että saan niitä tehtyä hyvin ja ettei flunssa enään tästä pahene.. Voimaton olo ja tukkosuus sais lähteä äkkiä. 
Nyt kuitenkin ihan pian suuntaan lapsia hoitamaan, joten palaillaan pääsiäistunnelmissa!