28 elokuuta 2015

KESÄ 2015

Viime kesä oli onnellisuutta. Ilosia ilmeitä, nauravia suita. Reissuja. Töitä. Ihania lapsia. Rakkaita ystäviä ja niiden kanssa vietettyjä unohtumattomia hetkiä. Aurinkoa loppukesästä. Auringonlaskuja. Yöllisiä kikatuksia ja syvällisiä puheita. Serkusaikaa. Uusia ystäviä. Haikeutta. Myös surua hetkittäin. Kuvausta. Juhlia. Rentoja hetkiä auringonlaskiessa. Kuvausreissuja. Lenkkejä yksin ja yhdessä. Kesä oli täynnä ihania onnenhetkiä. Niitä kun on ystävien seurassa ja puhutaan syvällisiä tai nauretaan vedet silmissä jollekin.
      Niitä, kun joku pikkuinen sanoo jotain söpöö. Sitä, kun viettää aikaa sisarusten tai serkkujen kanssa ja serkutkin tuntuu ihan perheenjäsenille. Se, kun myöhään yöllä juttu ei vain lopu. Tai se, kun ihan kylmissään kävelee nukkumaan vaunulle super ihanan päivän jälkeen muutamiksi tunneiksi. Se, kun hoitaa lapsia ja ne on tosi nätisti ja kertoo ihania juttuja. Myös sitä, kun saa halata piitkästä aikaa ystävää. Kaikki ne, mitä tehtiin ja keksittiin noitte ihanien kamujen kanssa. Ne pari päivää, kun olin kotona ja tein hetken omia juttuja.
Onnellisuus tuli niistä pienistä hetkistä. 
 Tää viimeisin kesä oli aivan ihana ja onnellisuutta täynnä. <3
Kliseinen mutta totta oleva laues: Kiitos jokaiselle joka oli mun kesässä mukana. Halataan kun tavataan, eikun miten meni?
Oliko teillä ihana kesä? :)

Ps. Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle.
































24 elokuuta 2015

''MÄ EN KESTÄ!! ''




















Moikkamooi!
Perjantaina kun vaille yks pääsin koulusta ni suuntasin keskustaan ku hienosti aamulla jätin skoban sinne ku eka tunti oli siellä ja lähdin hoitaa lapsia. Käytiin sitte 3lapsen kaa puistossa ja reippaasti ne kaikki jakso kävellä ja pyöräillä & työntää rattaita kun eskalainen halus välttämättä työntää niitä.







Matikan läksyjen teon jälkeen vihdoin lähdettiin hakee noi kolme aivan ihanaa tyttöö meille ja tiesin jo sillon että tulee niin huippu viikonloppu. Myöhemmin sitten linkki liitty meiän seuraan ja lähettii kohti hietsua meiän soutuveneellä kun ensin tankattii aallokossa ja se oli vähä yhtä säätöö, hahah. Toi ei tainnu ees yllättää ketää ku mä ja sohvi asialla? Naurettii niin jäätävästi et siitä ite hommasta ei meinannu tulla yhtään mitää. Päästii kuitenki perille ja otettii rennosti, majotuttii kalliolle ja juteltii kuvattiin ja naurettiin. Tuolle illalle sattu aivan tosi hieno auringonlasku ja kun kamerana on 700D ni ei voiku onnistua.
Jossain vaiheessa sit tultii takas ja mentii juttelee rantasaunalle jossa nukuttii. Noi yhet kävi pesee hiukset järvessä& uimassa ja lopputuloksena yhellä oli huuli turvoksissa ku ne oli vähä säheltäny sillä aikaa ku linkin kaa juteltii syvällisiä sisällä ku ei jaksettu lähtee sinne kylmää. 
Lauantaina sit käytii markkinoilla ja matkuksessa, ostettii yhteesä tosi monta kiloo irtsareita koska ne oli alennuksessa, käytii tsekkaa yötivolin meininki ja ilotulitus. Enne ku lähettii yötivolii ni istuttii pari tuntia piknikillä rantasaunan rappusilla. Mitähän kaikkee me ehittii tehä vielä yötivolin jälkee? Ainaki käytii paremmalla menestyksellä pesee hiukset ja juteltii vaikka mitä.
Eilen heräsin jo ennen yheksää ja kun muut nukku, snäppäilin ja wappailin ihanien ystävien kaa jotka onnitteli synttärien johdosta. Ihania ootte jokainen, kiitos vielä❤️ Kun oltii ensin jumahettu makoilee patjoille pariks tunniks lähettii keskustaan suuntana satama ja risteily. 
Käytii semmosella puolentoistatunnin risteilyllä ja nautittii auringosta. Tuttuja maisemia mulle mutta ihanaa oli silti!












Ennen kun oli pakko päästää kaks viimestäkin tyttöö kohti kotia käytii vielä mäkissä smoothiella ja subissa syömässä katjan ja sohvin kanssa. Sen jälkee oli pakko halata ooikein pitkää ja hyvästellä. Suvi siis joutu lähtemää jo lauantaina muiden menojen takia ja linkki myös, mutta onneks nuoki ihanat pääsi käymään. 
Iso kiitos teille, mulla oli ihana synttäri viikonloppu & päivä eilen. ❤️ 


Ps. Toi otsikon lause kuulu joka välissä ku hajottii kaikille sakeille jutuille ja muulle. :D
Pps. Tästä tuli kunnon kuvapläjäys mutta en osannu enää raaakata enempää ku tässäki on vaa murto-osa niistä 1500 kuvasta vai paljonko otettiin niitä.