28 elokuuta 2015

KESÄ 2015

Viime kesä oli onnellisuutta. Ilosia ilmeitä, nauravia suita. Reissuja. Töitä. Ihania lapsia. Rakkaita ystäviä ja niiden kanssa vietettyjä unohtumattomia hetkiä. Aurinkoa loppukesästä. Auringonlaskuja. Yöllisiä kikatuksia ja syvällisiä puheita. Serkusaikaa. Uusia ystäviä. Haikeutta. Myös surua hetkittäin. Kuvausta. Juhlia. Rentoja hetkiä auringonlaskiessa. Kuvausreissuja. Lenkkejä yksin ja yhdessä. Kesä oli täynnä ihania onnenhetkiä. Niitä kun on ystävien seurassa ja puhutaan syvällisiä tai nauretaan vedet silmissä jollekin.
      Niitä, kun joku pikkuinen sanoo jotain söpöö. Sitä, kun viettää aikaa sisarusten tai serkkujen kanssa ja serkutkin tuntuu ihan perheenjäsenille. Se, kun myöhään yöllä juttu ei vain lopu. Tai se, kun ihan kylmissään kävelee nukkumaan vaunulle super ihanan päivän jälkeen muutamiksi tunneiksi. Se, kun hoitaa lapsia ja ne on tosi nätisti ja kertoo ihania juttuja. Myös sitä, kun saa halata piitkästä aikaa ystävää. Kaikki ne, mitä tehtiin ja keksittiin noitte ihanien kamujen kanssa. Ne pari päivää, kun olin kotona ja tein hetken omia juttuja.
Onnellisuus tuli niistä pienistä hetkistä. 
 Tää viimeisin kesä oli aivan ihana ja onnellisuutta täynnä. <3
Kliseinen mutta totta oleva laues: Kiitos jokaiselle joka oli mun kesässä mukana. Halataan kun tavataan, eikun miten meni?
Oliko teillä ihana kesä? :)

Ps. Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle.
































10 kommenttia:

  1. Ihana teksti ja ihania kuvia! Ihan super paljon kiitos sullekin niistä kaikista yhessä koetuista hetkistä, oli ihan huikee kesä!❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss paljon❤️
      Voisua, kiitti sulle en vois kuvitella ettei tunnettas! ❤️

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihana teksti! Oli niin kiva nähä ees pikaseltaan suaki! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos<3 Niimpä, nii oli! Toivottavasti nähään pian. :')

      Poista
  3. Yhdyn edellisiin kommentteihih. Ihana teksti ja ihanat kuvat!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syrän ja toinen syrän perää, kiitti paljon <3

      Poista
  4. ooi ihania kuvia ja muutenki tosi kiva tää postaus *_*

    VastaaPoista