31 elokuuta 2015

PUHELIMESTA

Mooii! Rentounu ja ilonen kuvaa just tällä hetkellä mun fiiliksiä. Kotiviikonloppu oli just se mitä tarvisin tähän välii. Paaljon naurua siskon ja serkun kaa & rentoutuminen on mahtava kombo.
Ehin mä kyllä koulujuttujakin tehä jonkun verran mutta silti fiilis on onnellinen. Aivan mahtavaa viikkoa kaikille jo tässä vaiheessa tekstiä!

// Steellä on sulosia koiria. ♥  // #bussissaontunnelmaa // joku veneily selfie :D // Noi kaks murua ja iso sydän.


// joltain tulomatkalta. #väsynytmuttaonnellinen // Aadan kaa parin tunnin pölinälenkillä ja oli aika hieno kuu! Se ei kyllä tossa kuvassa näy.// Minun rakas ystävä joka otti hienoja salaselfieitä, haha. xd ♥ // #mökkilaiffii ihanien tyttöjen kaa. 


// mummon 70-vuotis juhlista. // Kuutamo, josta ei saa hyvää kuvaa millään, // ♥♥♥ // Täyttä kultaa. ♥

// joku #selfie. xd // Ekan koulupäivän -mitäekanatuleekäteen- asu, oli panostus kohallaa :D // ♥ // kummipoju. Siitä ei saa ku tommosia heilahtaneita kuvia ku vauhti on nii kova.. xd ♥ 



// Auringonlasku ja rakkaat ystävät. ♥ // menossa tai tulossa jostaki. // #satamanyössä // Rakkaat tytöt♥


// Veneilyä! Tykkään. // Välillä ilme on tää #kunmikääeikiinnosta xd // #skolelifee. Hienosti kielet sekasi // Pikkuveli joka oli käyny ostoksilla ja osti rusetin, hahha. ♥

Mua naurattaa kun mulla piti olla rauhallisempi viikko ni heti tänää kävin hoitaa lapsia, kohta lähen salille ja oon ollu kotona puoltoista tuntia tänää että joo. Tosi rauhallinen viikko, hahha. Sitä ennen ruotsin sanat oottaa ahkeraa lukijaa, palataan taas. 

6 kommenttia:

  1. kivoja kuvia :) jotenki liianki tutun kuulosta toi et pitää pitää rauhallinen viikko, mut hups jotenki sitä vaan juoksee päivästä toiseen nimim. käyny vaa välis syömäs kotona ja hoitanu lapsia, pitäny kerhoo, nähny kavereita ymss.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :) haha hyvä ja huono tuo et sulle käy samalla tavalla xd ehkä joskus oppii ottaa rennommin.. Sitte vanhana ja viisaana eiku häh xdd
      Tsemppii sulle kaikkii kiireisiin! :3

      Poista