06 helmikuuta 2015

My room!

Heipsansaa! Parin tunnin päästä on suuntana helsinki, rento viikonloppu tulossa. Nyt pitää vaan äkkiä mennä pakkaa, että ehin saada kaiken valmiiks. En oo nimittäi edes alottanu vielä pakkausta. :D
Mutta se siitä, nyt aiheeseen.
     Vaihoin siis viime viikolla huonetta isompaan ja tilavampaan. Tykkään tosi paljon tästä nykysestä huoneesta, kun se on tilavampi ja siitä pääsee terassille/parvekkeelle suoraan. Kesällä tulee olee kovassa käytössä;) Verhot haluisin vaihtaa, mutta en oo vielä saanu aikaseksi niin ne saa olla vielä nuo.
Kyselkää ihmeessä jos tulee jotain mieleen. Pitemmittä pölinöittä: tällänen mun huone on nykysin!
Lähiaikoina tulee postausta mun lempivaatteista ja luottoasuista+vaatteista, niitä kun on ehtinyt kertyä jonkun verran. Laskin huvikseen mun kaikki neuleet ja neuletakit niin niitä riittäs paria vaille oma joka kuukauden päivälle ja tuon lisäks trikoopaidat ja t-paidat. Hups:D Ja '' mulla ei oo yhtään vaatteita, mun pitää päästä shoppailee.'' kröhöm, ehkä en lähiakoina lähe shoppailee, kun kaikki college-paidat ja neuleet(sanon vaan neuleet vaikka siihen kuuluu neuletakitkin) ei mahu ees tuohon vaaterekkiin... Niitä on vielä melkeen kymmenen kaapissa.. Lisää pitäs silti saada, haha.

Ylhäältä oven luota katottuna. Vaaterekin taakse jää työpöytä.
Suoraan ovelta. Ensimmäisenä peili, sen takana ''romukaappi'' ja vastakkaisella seinällä ovi parvekkeelle, lipasto ja sänky.
Vaaterekin kohdalta katsottuna. Eli siis melkein ovelta.
Sängyltä katsottuna. 


Ps. Huomasin jälkeenpäin, että mulla oli viime huonepostauksessa samat pussilakanat, haha:D Eli siis älkää huoliko, oon vaihtanu niitä välillä. Oli pakko sanoo toi ku pisti silmään.

04 helmikuuta 2015

ARKEA



                       

                       

                        





Heippa!
     Kuvat on napsittu viime viikon aikana, millon missäkin välissä.
Ajatus ei juokse nytten yhtään, Perjantaina suuntaan Helsinkiin serkkujen, siskon ja mummin kanssa ja tullaan sieltä maanantaina. Mitähän kaikkee me keksitään? Tekemisestä ei ainakaan tuu pula. Shoppailua, rentoilua, serkkujen kanssa vietettyä aikaa ja helsinki niin ei voi pahasti mennä viikonloppu pieleen. Vähän kyllä harmittaa parin muun jutun meneminen päällekäin, mutta eiks se mee niin että kaikkee ei voi saada?
    Uus jakso on alkanu ja luulin että kamujen kaa menee kaikki kurssit aivan ristiin, mutta eihän se niin mennytkään. Kaikille kursseille tuli lopulta vähtintään yks kamu. Sellasta aikamoisen perus arkea. Liikuntaa, koulua, läksyjä, kamujen näkemistä ja piiitkiä wappikeskusteluja. Tää viikko on menny jotenki hirmu nopeesti, eikä tällä viikolla oo enään koulua. Tai, on jos haluaa laskee kahen sulosen serkun hoidon taksvärkkipäivänä kouluks ja perjantain palautuspäivä on aika rento, Neljän päivän viikkoja tulee nyt useempiakin, mutta ei haittaa yhtään.
   Eilisen #mikääneionnistu päivän jälkeen tänään on ollu huippu päivä. Miks ihmeessä kerran puolessa vuodessa pitää olla sellane epäonnen päivä? Eiks se vois vaa hypätä yli:D No, sekin sitten parantu iltaan mennessä ja kamujen kaa jutellessa sen unohti kokonaan. Onks teillä kerran puoleen vuoteen epäonnen päivä? Se, kun bussi lähtee nenän eestä, pikkuasiatkin ärsyttää ja ei voi ku nauraa sille kaikelle epäonnelle. Lopulta tommoset päivät loppuu siihen, että nauran vaa sille kui epäonninen olin. Onko muita jotka tekee tätä?
    Anyway, takasin aiheeseen jota tässä ei oo ollukaan, hups. Arki on siis aika ihanaa, kaikkine kiireineen ja kouluineen. Varsinkin kun muutaman viikon päästä alkaa hiihtoloma ja kevät lähenee niin ei voi muutakun hymyillä. Eilen ostamat beiget housutki on varma merkki siitä, että kevät on ihan kohta täällä.
Nyt lähen läksyjen kimppuun, että ne voi unohtaa sitten ja lopettelen tämän höpötyksen.


02 helmikuuta 2015

Rodos feeling

Hejjsan!
Kirjottelen tässä samalla tätä, kun jutskaan maikin kaa skypessä.
Kuvasin eilen höpöttelyvideon, mutta sen muokkaus ei onnistukaan, kun youtubella on niiin huono muokata, niin nyt palataan viimesen kerran Rodoksen tunnelmiin! Tässä siis on se kooste, jota en silloin saanut tänne puolelle. Noihin fiiliksiin palaa kyllä mielellään vaikka joka päivä. En sen enempää jää höpöttelemään, eli oikein mukavaa viikkoa kaikille!
Tässä vielä linkki siihen; click
 Mitä te tykkäsitte tästä videosta? Huomaako, että se on editoitu kunnon videonmuokkausohjelmalla?

Ps. Vielä on mahollisuus vaikuttaa, teenkö huonepostauksen kuvina vai videolla. Kumpaa toivotte?