01 huhtikuuta 2016

MONTA AIHETTA SYDÄMEEN



<3: Pikkuhiljaa selkiytyvät kesätyökuviot. Ensi viikolla pitäisi käydä yhdessä haastattelussa ja alkuviikosta tulee tietoa toisesta paikasta. 

<3: yksinkertasesti se, että kaikki on hyvin.


<3: piristävät serkut, jotka vilkuttelee aamulla auton ikkunasta, kun on liikennevaloissa vieressä

<3: onnistuneet elämäni ekat filmikuvat ja niiden teko pimiössä

<3:  tämänpäivänen lyhyt koulupäivä (yhden kokeen ja filmikuvien teon mittanen), tykkään.



<3: Eilinen piristystuokio Maikin ja hänen kummitytön kanssa. Oltiin sukkarallia ja räkätettiin vaikka kuinka, mutta luin myös tän päiväsee kokeeseen niin että maikki kyseli multa kun oli niin reipas.
Siinä sitten käytiin niitä läpi, kun kummallakin sama kurssi tässä jaksossa. (on siis soveltava kurssi niin pystyy olla samaan aikaan)

<3: Se, että on jotenkin hyvä fiilis vaikka ens viikon neljä koetta nostaa vähän paljon stressikäyrää.
Eiköhän niistä hengissä selvitä, toivon mukaan kohtuullisin arvosanoinkin.

<3: onnistuneet kuvat x 2. Näillä tarkoitan siis karitsa- ja steen luona otettuja kuvia. Niitä tulossa seuraavan kahden viikon aikana! Kummat ensin?

    

Ps. Tää ei oo aprillipilaa, nää kaikki on täyttä totta :D

28 maaliskuuta 2016

''HEI MILLON TE JO TUUTTE??''











Pääsiäinen takana ja arki koeviikko edessä, huhhei. Kertokaa mistä sais kaivettua motia lukemiseen jota ois tiedossa viiden kokeen verran ja kaikki on tyyliä psykologia, bilsa ja enkku?
Mutta nyt ennen sitä tulin kertomaan teille meidän reissusta etelään eli Helsinkiin.
Perjantaina päästiin reilun neljän tunnin matkan jälkeen perille illalla ja ei tehty mitään kävelyllä käyntiä kummosempaa ja suunniteltiin seuraavaa päivää.
Lauantaina lähdettiin rauhallisen aamun jälkeen Haltialaan katsomaan karitsoja ja miten sulosia ne on! Yritin kuvailla siellä ihmisten keskellä, mutta en tiedä miten ne onnistui kun en ole vielä koneelta katsonut niitä. Ne siis muokkaan lähiaikoina johonkin postaukseen erikseen. Mentiin Adidaksen Outletin ja Jumbon kautta vihdoin serkuille jossa meitä oli puheiden ja soittojen mukaan jo odotettu, haha - toinen koti♥.
Siellä me viihdyttiin iltapäivään asti ennenkuin oli pakko ottaa suunta kohti kotia.
Käytiin Aadan  kanssa sunnuntai-aamuna tunnin aamulenkillä ja puheenaiheet ei kyllä lopu kesken!
Ehdittiin myös korkata jätskikausi, kun ostin ekan irtojätskin tälle keväälle ja nautittiin keväisestä kelistä. Käytiin rämpimässä vielä vähän lumisessa metsässä kuvaamassa kuuden hengen poppoolla, kun oli innokkaita mukaanlähtijöitä ja kasteltiin siellä kengät koska oli niin märkää.
Pölötettiin lähes aamuyöhön syvällisiä ja autettiin reippaasti mammoja. Pelattiin puolenyön aikaan vielä Trivial Pursuitia 'isojen kesken' ja naurulta ei taidettu välttyä. :D
Tuolla pystyy olla kuin kotona. Serkkujen äiti pyytää, että voitko viedä laseja pöytään tai tyhjentää tiskikoneen kuin omilta lapsilta ja kaikki voi olla ihan rennosti. Voidaan olla kaikki yli viistoista henkeä olohuoneessa ja osa painii, jotkut juttelee, kolmannet nauraa ja neljännet kattaa pöytää.
Voi lahnata sohvalla jos tuntuu sille tai mennä toisen serkun kanssa kuvaamaan tähtiä vaikka se ''oma kaveri'' on sisällä. Pystyy lainata takkia,harjaa tai mitä ikinä tarvii. Niinkun huomaatte, melko rento meno! Tuollaset paikat on niin parhaita, missä voi olla kun kotona. Onneksi niitä paikkoja on monta oman kodin lisäksi.