02 tammikuuta 2016

LOMAMOODI


Vissii vähä sormet jäässä, ku lapasen muodostaki jo huomaa et ne on ihan kippuralla. :D 









Heipparallaa ja oikein hyvää uutta vuotta! Mulla se vaihtu parhaassa seurassa, kun Aada tuli meille.♥ 
Ehdittiin päivällä käydä luistelemassa pienten kaa ja saatiin samalla raitista ilmaa, oon tykästyny uudellee luisteluun nyt viime päivinä. On tullu luisteltua joka päivä jopa! Rakastan sitä, kun sisälle tullessa on punaset posket ja hyvä mieli. Jaksaa tehdä koulujuttujakin loman loputtua eri energialla kun käy ulkoilemassa koulun jälkeen. Toivotaan että jäät säilyy pitkään! 
Otettiin rennosti kun koko illan yöhön asti oli koko talo käytössä, lauleltiin, kerrottiin sakeita juttuja ja poltettii tähtisädetikkuja. Nauraa räkätetti ja vietettii rauhallinen ilta ja yö. 
Soitettiin Maikille facetimella ja höpöteltiin hetki ton toisen rakkaan tyypin kaa! 
Käytii myös puolenyön jälkee ulkona ''kuvaamassa'', mutta niistä kuvista ei meinannu tulla mitään vaikka otettiin samassa kohti missä ennen on onnistunu kun oltiin vähän liian heilahtaneita tyyppejä, haha. (siinä siis on iso led-valo niin valo riittää kuvaukseen)
Katottii myös nuorten jäkiksen mm-kisoja suomen ottelun ajan ja syötiin samalla kanataco-petiä joka on aivan tosi hyvää! Keskiviikkona kun noi serkut ajeli tänne ja saapu vihdoin illalla, otettii rennosti ja saatiin myös vieraita pyörähtämää täällä. 
Ton ystävän kaa on ihan perus, että siitä kun piti rueta nukkumaan on mennyt neljä tuntia kunnes kellon näyttäessä vaikka ja mitä oikeesti ruetaan nukkumaa. Voi puhua mistä vaan aiheesta - niinkun me kyllä aina puhutaankin - ja tietää että toinen ymmärtää. Joskus ollaan tekemättä yhtään mitään ja joskus taas käydään kaikkialla ja kumpikin on yhtä hyvä vaihtoehto. Voi heittää meidän sakeeta läppää tai jutella syvällisiä monta tuntia putkeen ja juttu ei vaan lopu. Korvaamaton tyttö. 
Rakas serkku ja ystävä, jota en halua menettää koskaan!
Oon onnellinen siitä, että on tuommoisia ihmisiä mun elämässä mukana. Kiitollinen siis teistä kaikista ystävät. ♥

Tänään nään yhtä niistä, kun Mirjam tulee käymään Kuopiossa, jeee! Kohta nähdään. ♥


Ps. ONNEA täälläkin täysikäinen linkki! ♥
Pps. Bannerin teko on kesken, niin siksi väliaikasesti tuommoinen.

29 joulukuuta 2015

PAKKASUKKO JA AURINKO










Hei! Onko parempaa tapaa aloittaa aamu, kun nukkua pitkään, heräillä rauhassa ja aamupalan jälkeen lähteä kuvaamaan pakkaseen? Sininen taivas ja aurinko. Vähän lunta. Kuurassa olevat kasvit. 
Lumi joka narskuu kenkien alla. Punaset posket. -13 pakkasta. 
Kohmeiset sormet kuvauksen jälkeen. Lenkkeilijöiden hymy. Vastaantulijoiden nauru. 
Kiireettömyys.

Rentouttavaa lomaa kaikille! ♥ 

Ps. Julkasin äskeisen postauksen vahingossa eli elkää ihmetelkö sitä. :)