15 elokuuta 2013

Viikonloppu!



Huomenna alkaa viikonloppuuu!:) Ei oo kyllä mitään erikoisia suunnitelmia, mutta aina sitä jotain keksii, ku viikonloppu kuiteski! :D  Tänää on ollu vähä sellane ''ei mitään tekemistä'' päivä ja oon vaa ollu kotona ja sellasta.
Kiva välillä tälläsiiki päivii!
Mulla ei oo oikee mitää kerrottavaa, ku ei oo oikeestaa mitään erikoista tapahtunu, mutta niiin.
En vieläkää oo oikee kunnolla tajunnu, et nyt oikeesti on se viimene vuos peruskoulussa ja puolenvuoden päästä pitää olla ens vuoden jatko-opiskelu paikka haut täytetty! Mietin, et onko se varmasti se oikee paikka ja entä jos mä valitsen väärin ja sillee, vaikka oon ollu varma siitä jo aika pitkään, et meen lukioo tai kaksoistutkintoon. Toivottavasti kaikki onnistuu niinku pitää! :D
Mulla ei oo oikee nyt kuviakaan, koska ei oo tullu kuvailtua, mutta jotai aina! :D

13 elokuuta 2013

Normal day's

Mun päivät on menny aika samalla kaavalla, kotona,koulussa,keskustassa jnee. Eli ei mitään ihmeellisempää oo tapahtunu! Viikonlopuks ajattelin keksii jotai ohjelmaa, koska koulupäivien jälkee ei kerkee hirveesti tehä, ellei oo suunnitellu jo valmiiks jotai, mutta niiin.. Jospa sitä jotai keksis kamujen kaa:) Tässä pari kuvaa viimepäiviltä!
                                            Oltii pikkuvelje kaa jotai sen keksimää peliä trampalla :D

12 elokuuta 2013

Höpinää!

Moikka!:)
Tänää sit alko viimene peruskouluvuosi, mutta ei se tunnu mitenkään erikoiselta. Ehkä sitte puolevuoden päästä ku pitää päättää et minne lähtee jatko-opintoihin. Mulla on aika selvä se jo, koska oon pienestä asti halunnu sairaanhoitajaks/lääkäriks. Eli kaksoistutkinto tai lukio, koska amiskasta on nii vaikee päästä lääkikseen ja yliopiostoon sitte jos sinne meen. Mutta niistä lisää syksymmällä. Tänää oli iha tylsää koulussa, koska ei niitä luokkiksen juttuja jaksa 3 tuntia kuunnella, varsinki ku ne on käyty jo niiiiin moneen kertaan läpi:D Huomenna sitte lukkarin mukaan mennää. Se o onneks iha ok eikä mikää iha kauhee.. :D Onneks päästii jo 12, koska huomenna heti joku 6 tunnin päivä.. Blogiin tää koulualku vaikuttaa vähä, koska pitää panostaa kouluun, ni ei hirveen usein mitää postaustoive-postauksia kerkii tehä, mutta mahollisimman paljon niitäki pyrin tekemään!:)
Illalla kävin kuntosalilla ja vesijuoksemassa jaja, päivällä tein ruokaa jnee :D Sellasta normipäivän tekemistä!
Kuvia ei oo vaaku puhelimella, josta akku niin lopussa et ei voi laittaa sen kautta, jote tässä googlesta otettu kuva! :D Lupaan ens postauksee paljo kuvia tästä hyvästä:D


hahaa:D en kyl noita kirjoja tuu lukee mut noi paljo niitä koulukirjoja tulee olee:D
Ja en kyll koulubussilakaa mee mut jotai piristettä tähä postaukseen:D