12 tammikuuta 2015

Kun ohjekirjan löysin..

Heipparallaa! Hyvää viikonalkua kaikille! :)
Tulin jakamaan teiän kanssa kuvia, joita otin eilen. Nimittäin, ette arvaa mikä ''löyty'' lauantaina. No kameran ohjekirja! Sitä pakettia ei ees oltu aukastu missä se oli ja ostin tuon kameran yli puolivuotta sitten, kröhömm..
Parempi myöhään kun ei millonkaan eiks se piä paikkansa.
Eilen sitten kuvailin uusilla asetuksilla ja säätelin kaikkia ja löysin monia aivan uusiaki asetuksia, vaikka en ehtiny lukee sitä kun ehkä 15min. Oisko niinku järkevää ottaa se ohjekirja heti käyttöön ni saattas saaha parempia kuvia? :D
Tuli semmonen ''ai tämmönenki erikoisasetus ois ollu, sillähä ois voinu kuvata sillon ja sillon ja eirutto, miks en tajunnu aiemmi kattoo tota kameraboxia'' vai mikä se laatikko onkaan mikä tulee siinä kameran mukana. Kuvasin semmosella asetuksella missä tulee mustavalko- ja normikuva samaan aikaan ja ruoka-asetuksella tuon croisant kuvan jnejne. Vaihtelin eri asetuksia, huomaatteko te eroa? Ainakin tuota ruoka- ja mustavalko+normikuva-asetusta tuun varmasti käyttämään! Napsin näitä meillä sisällä vähän mistä sattuu, eri valotuksissa.
Kunhan sitten koeviikon jälkeen on aikaa(perjantai vapaapäivä, I waite this..) tutustun kunnolla siihen ja etin kaikki kommervenkit sieltä, että sais taas vähän parempia kuvia! Niillä asetuksilla kun on oikeesti väliä ja ne vaikuttaa kuvanlaatuun hirveästi. Etenkin pimeessä tai muissa ''erikoistilanteissa''.
Nyt niitä kuvia, tulipas höpötettyä tosta paljon, hupsis.
Palataan mahollisesti studiokuvien kera, riippuen saanko niitä lähetysongelmien takia..
Ps. Näkyykö kuvat oikeen kokosina, kun tein tämän Imacilla niin tässä näkyy aina eriailla kun ''normi''koneelta. Sanokaa jos ei, niin muokkaan niitä! :) 

10 kommenttia:

  1. Se ohjekirjojen lukemistaito ois iha jees kyllä mullekki :D nimimmerkillä ''ensin pakko kokeilla ite ja sitten KUN menee pieleen ni se ohjekirja ehkä käteen''.
    Niitä studiokuvia ois kyllä kiva nähä enemmänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja se että ees ottaa sen sieltä paketista pois ennenku vuoden päästä ostosta:D Haha, sama vika.. Otetaan joku kerta sellane ohjekirjoihin tutustumis ja kuvauspäivä;) Ois aika jees❤️ Niitä tulee heti ku saahaan lähetys onnistuu!!:)

      Poista
  2. Kuvat näkkyy pienempinä kuin ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Kiitos kun kerroit, korjaan sen huomenna heti kun ehdin!:)

      Poista
  3. Joo vois ehkä itekki tosiaan tutkia vähä sitä ohjekirjaa... Kaikista kivoin oia ku joku vois opettaa ihan kunnolla ku en oo hirveen hyvä kattomaan ohjekirjoista :D
    Mut siistejä kuvia oot saanu, et ehkä se ohjekirjan tutkiminen itelläki kannattais koska laatu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah:D jepp, se ois kaikista paras mut tossa ainaki oli onneks tosi selkeät ohjeet ja kuvat! Siitä oli helppo kattoo:) thaks❤️ Toivottavasti laatu ees vähän paranee ku osaan taas vähä enempi säädellä ite niitä asetuksia!

      Poista
  4. Tosi hienoja kuvia! Ite en myöskään millään malttais ohjekirjaan tutustua...:) Mut nuo kuvat on paremman kokoisia kuin ennen, kun kännykällä lukee blogia. Aikasemmin ne ei näkynyt kokonaan ainakaan mulla, mut nyt näkyy. Eli näin on parempi! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) niimpä! Mä en ees muistanu et sellane oli olemassa:D Nohyvä jos näkyy paremmin! Kerrohan jatkossakin jos joki mättää, just esim.ei näy kuvat kunnolla tms:)

      Poista
  5. Soittaaks joku teiän perheessä selloa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tällähetkellä soita kukaan, mutta isosisko ja iskä on soittanu! :)
      Välillä omaks iloksi soittelevat ja juhlissa satunnaisesti, mutta kukaan ei käy sellotunneilla.

      Poista