17 maaliskuuta 2016

PIRISTÄVÄ AURINKO


''Nää hiukset ei nyt oikein asetu''
''Kyllä alamainen! :D ''


''en kestä, oota hei vielä tää juttu!''
Tässä on todellisuus. Välillä nimittäin tuolla satamassa oli hirmu kova tuuli. Eivaan, oli oikeesti yllättävän lämmin vaikka tuulikin välillä.

''En mä nyt jaksa oikein kattoa kameraan, kato noita hiuksiaki!''
Hyvää huomenta! Näin aamusella, kun piti suihkun takia herätä aiemmin tulin kirjottelemaan ja laittamaan noita eilisiä kuvia - tarkotuksella ne kaikista säädöimmät pitkästä aikaa - kun niistä tuli aika hauskoja. En todellakaan tiiä mitä ihmettä teen noissa, mutta onneks en varmasti oo ainut joka säätää kuvissa, enhän? :D
Oli joukossa myös niitä onnistuneita jonkun verran, mutta niitä mahdollisesti myöhemmin.
Meillä oli myös filmikamera mukana yhtä kouluprojektia varten ja hiukan paljon epäilyttää että mitä niistä tuli mutta toivotaan parasta!
    Tää viikko on hujahtanut aivan tosi nopeesti ohi. Oon ollut joka ilta jossain menossa yli kymmeneen tai sitten meillä on ollut vieraita eli kavereita käymässä ja illat aina vähän venyy.
On ollut lauluiltaa ja sen jälkeiset sakeet jutut tutulla kämpällä, lastenhoito-ilta, jumppaa ja paljon ystävien seuraa. Niin ja oon mä koulussakin ehtiny piipahtaa. Mikäs sen parempaa? On menty cittariin tarkotuksella ostamaan alennuksessa olevia irttareita ja naurettu mahat kipeiks. Nautittu tosta auringosta joka paisto eilen aamusta iltaan pilvettömältä taivaalta ja duunattu enkun esseetä kahvilassa eväitä syöden. Nähty kahta sulosta serkkupoikaa ja se nauru - en ehkä kestä! Tiiättekö, sellanen että se vauva nauraa ihan täysillä/jokeltelee? Siinä rupee itteekin naurattamaan ja päivä paranee. Kevät on selvästi täällä, koska mikään muu ei oo niin selvä merkki siitä kuin se, että skoballa pystyy ajaa ilman että on umpijäässä. Myös sulat tiet on merkki siitä ja myös tietty tuoksu ilmassa. Tykkään ja paljon! Skootterilla kun pääseee helposti joka paikkaan ja nyt se ajaminen on mukavaa toisinkuin talvella, haha.
    Ei ollenkaan hassumpi lomalta paluu viikko, vaikka ei kyllä tunnu että lomalta ois palattu neljä päivää sitten kun niin paljon on ehtinyt tehdä kaikkea.
Nyt kuitenkin suunta kouluun valmistautumiseen ja sieltä töihin joten palataan taas!







8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niin ihana aurinko sieltä takaa pilkistää! Tää viikko on kyl ollu jotenkin ihan huikea viikko! Niin paljon kivoja asioita tapahtunu ja niin hyvä mieli. Kiitos ystävien ja piristävän auringon.
    Mutta huippu postaus!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos x 2! Ja sanoppa muuta, aurinko, ystävät ja kaikki tän viikon illat.❤️

      Poista
  2. Ihana postaus ja niin söpöjä kuva!! <3 :D

    VastaaPoista
  3. Haha, en kestä! :D Ihana sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koita kestää xdd samaa voisin sanoo sulle!❤️

      Poista
  4. hauskoja tilannekuvia :D ja siis aurinko on kyllä aivan rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaa tilannekuvia xd
      Äläpä, tuolla se vieläki paistaa! ❤️

      Poista