13 syyskuuta 2015

SUNDAY MOOD






Heippsansaa ja hyvää huomenta! Huomasin just että mun ei todella pitänyt eilen julkasta sitä postausta, mutta olin ilmeisesti vahingossa sen julkassu. Tämä on siis se postaus, mikä oikeasti piti julkasta. Tällä hetkellä mua hymyilyttää: 

♥ tiedossa oleva melko rento sunnuntai. Sain juuri ruotsin aineen kirjotettua, joten tänään pitää vain lukea ruotsin sanoja huomiseen sanakokeeseen. Sen jälkeen tiistaiksi englannin yleisönosasto-kirjoitus ja 7-8 sivun äikän kirjotelma ja tän kurssin projektit on done. 

♥ ihanat Jenna ja Henna joiden kanssa vietettiin perjantaina iltaa yhden tapahtuman jälkeen. Naurulta ja katseilta ei vältytty! Katseilta tosin auton takia, haha. Kun on melko uus audi autona niin kateelliset 
katseet on varmoja. :D (kuva on kyllä eiliseltä)

 

♥ Kauniit syyskelit. Tykkään! Nuo yllä olevat kuvat on otettu tässä parin viikon sisään. Sumukuvat otin perjantai-aamuna kun maisema oli nuin hieno, nuita ei oo muokattu lähes yhtään!!


        


♥ yks ihana piristäjä joka soitti eilen ja höpöteltiin vähän aikaa. 


♥ kirpparilöydöt, Käytiin siis eilen aamulla siskon kaa kirppiksellä ja ruokakaupassa pikasesti niin löysin kengät, hameen ja 3 vai 4 paitaa. Yhdet huippu paksut legginsit jäi vahingossa sinne/laitoin ne vahingossa siihen mitkä vietiin takas.. Ei voi mitään! Kuvassa näkyvä asu tulee esittelyy ens viikolla paremmin, nuo on siis yhdet niistä kirppislöydöistä. 

♥ Kaisla ja Linkki, jotka eilen kävi pyörähtämässä tässä, hetken piristys. 

♥ tieto,että kun ensin on to-ti ajalla kaikki semmoiset kokeet joihin täytyy valmistautua niin loppuviikko on aivan vapaa kouluhommista, voitteko kuvitella!! Tuun nauttimaan niiin paljon. 

♥ terkkarilla käynti ja se, että saan mahollisesti jotain neuvoja millä se heräily vähenis. Tosin oon kokeillu kaikkia mahollisia keinoja, mutta jospa niillä ois joku uus keino! 

♥ se fiilis aina semmoisen yön jälkeen kun on herännyt vaan pari kertaa, luksusta. 

♥ tää melko rento viikonloppu kouluhommien suhteen. 

♥ torstaina sain tehtyä kuviksen toosi ärsyttävän ison kirjallisen tehtävän, ruotsin lisätehtävät, äänitettyy sanat ja kirjotettua fantasia-aineen. Eli toisin sanoen suurimman osan sen hetken isoista töistä ja vaikka olin kuumeessa niin päätin etten voi koko päivää makoilla vaikka olo oli semmonen että mielellään sen ois tehny. Iltaa kohti se kuitenki parani ja säästyin pidemmältä sairastelulta! 

Mitkä asiat saa teiät hymyilemään?  

Ihanaa sunnuntaita ja ♥ loppuunkin vielä kaikille! 

4 kommenttia:

  1. Ihanan piristävä postaus!❤ jes kiva huomata et muutki kamppailee koulutehtävien parissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti piristävästä kommentista.❤️
      Joo niitä kyllä on riittäny! Onneks enää se enkun ja äikän kirjotelmat/aineet ja sitten pitäs olla isot projektit tehty, huh. Sitte alkaaki jo se koeviikkoon luku xd tsemppii sulle kouluhommii❤️

      Poista