05 syyskuuta 2014

Höpönlöpön löps


Tämmönen aika rakas kuvaaja mulla! <3




Heipss!
Tulin jakamaan teille eiliseltä pari räpsyä. Ne ei ollu kaikkein onnistuneimpia, mutta aina ei voi onnistua. Ensin piti tulla asukuvia, mutta ne ei vaan onnistunu. Nyt sitten pari muuta räpsyä.
Eilen oli ihan tosi lämmintä, ihan kun kesä ois tullu takasin. No, tosiasiassa on jo syyskuu ja virallisesti syksy. Että niin, se siitä kesästä. Oli kyllä ihana herätä, kun huomas ekana auringon paisteen sädekaihtimien läpi. Löysin itelle muuten myös Vansit, jee! Mulla on ollu tosi huono tennaritilanne, mutta nyt se paikkaantu vähän.
Mulla ei muuten oo edes mitään erikoista asiaa, kuhan tulin höpöttelemään.
En edes muista millon viimeksi tulin niin kirjottelemaan, että ei oo asiaa, mutta nyt pitkästä aikaa tällänen höpöttelypostaus. Onko nää ihan nounou, vai okei välillä? Sanokaa, koska en tee tälläsiä, jos nää on ihan nounou.
  Tuntuu, että oon päässy jo vähän kiinni koulurytmiin. Vieläki väsyttää joka aamu, mutta ei voi mitään. Yritän nyt viikonloppuna saada koulujuttuja tehtyä mahollisimman paljon, koska nyt ei oo mitään hirveitä suunnitelmia. Oon muuten urheillu jo jonkin aikaa(kesästä asti) säännöllisesti, kiinnostasko teitä treenijutut? Voisin sellasia aina välillä kirjotella, jos kiinnostaa.
Urheilu on kyllä niin mukavaa ja siitä saa virtaa. En kyllä oo joka viikko ehtiny liikkua niin paljoa, kun haluisin, mutta n.4 viikossa silti.
Tänään muuten alkaa taas viikonloppu, hullua! Rentoilua ja liikuntaa tiedossa, huippua!
Tää oli nyt kunnon höpötys postaus, mutta tälläsiä on aina välillä kiva kirjoittaa.
Huomaatteko muuten eroa, kuvat on otettu huvikseen porukoitten Nikonilla? Kumpi parempi, Canon vai Nikon?
Lopuks oli pakko laittaa pari ihme kuvaa, eli tällästä se asukuvien otto on,Pikkuveli rupee ottaa mallia ni vois opetella olee vähä järkevämmi kuvissa. Niminerkillä tänään se ite rupes pelleilemään ku halus et otan pari kuvaa siitä. Kröhömmmm keltähä lie oppinu. :D Sitä voitte vaan arvata.
Nyt kuitenkin oikein touhukasta viikonloppua kaikille!! :)




    Edit: Pikkuveli kuvas tänää uudet kuvat, jotka onnistu paremmin, eli niitä nyt tällä kertaa!

8 kommenttia:

  1. Nii ihana varsinki tuo eka kuva<3 Nii ihana sinä!

    VastaaPoista
  2. Kivoja tälläset rennot höpötyspostaukset välillä;) ihania kuvia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva jos tykkäät! :) Kiitos ihana ano! <3

      Poista
  3. Ihana tausta kuvissa ja mun mielestä onnistuneita! :) mulla on muuten tuo sama, että yleensä pikkuveli kuvaa asukuvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aijaa, mulla melkee aina vajaa 6v pikkuveli napsii kuvat! :)

      Poista
  4. mustaki just tämmöset on jees :)
    ihania kuvia <3

    VastaaPoista