11 maaliskuuta 2015

Link your blog!

Hejjsan!
Otsikosta voi jo päätellä mitä tänään on luvassa, eli nyt linkkailemaan blogeja!! Oon jo pitkään meinannu tehä tän, kun olis kiva löytää uusia blogeja lukulistalle. Nyt sitten vihdoin toteutukseen asti tääki! Aikarajaa ei ole, katson sitten sopivan ajan, kun oon ehtiny käyä ne läpi rauhassa. :)
Nyt siis linkatkaa oma blogi tai lempiblogisi. Kokoan niistä sitten yhden postauksen, riippuen vähän blogien määrästä. Eli nyt siis kaikki linkkaamaan blogeja, se saa olla ihan mikä blogi vaan. Ystävän, oma, lempiblogi jne.
Eli siis linkkaatte blogin osoitteen ja kerrotte hieman millainen se blogi on!

Ps. muistitikku toimii taas, eli niistä lisää luultavasti perjantaina! :)




12 kommenttia:

  1. mmmiljaa.blogspot.fi

    Monipuolisesti tekstiä ja kuvia vähän kaikenlaisesta mitä ikinä mieleen juolahtaakaan :) kirjoittajana pian 16-vuotias valoukuvauksesta ja liikkumisesta pitävä tyttö.

    VastaaPoista
  2. ruusujenenkeli.blogspot.com
    Runoja, novelleja ja vähän kaikenlaisia tekstejä. Aiheet milloin mistäkin. Blogia kirjoittelee kohta 16 vuotta täyttävä tyttö pohjoispohjanmaalta. Rakastaa kirjoittamista ja valokuvaamista. Unelmana saada joskus julkaistua tällä hetkellä vaiheilla oleva kirja.

    VastaaPoista
  3. http://iidanek.blogspot.com
    Lifestyle/valokuvausblogi. Milloin mitäkin kirjoittelen ja heitän kuvaamiani kuvia. 16 vuotiaan lähihoitajaopiskelijan blogi. (Kyllä sä tiiät millane oon:D❤)

    VastaaPoista
  4. www.pintapuolta.blosgspot.fi
    Juu eli Lauran 16v ja Roosan 14v rento ja rempsee blogi josta löytyy laidasta laitaan kaikkee kivaa, haha.xd postataan monta kertaa viikos, meillä on paljo pohtivia postauksii ja panostetaan kuviin parhaamme mukaan. meiä blogi on semmone aito ja elämänmakunen, eikä -elämä on aina iha ruusuilla tanssimista- tyyline.
    tervetuloo vaan kaikille kurkkii meiä blogii! :)

    VastaaPoista
  5. kesäheiniä.blogspot.fi

    Fiiliksiä 16 vuotiaan tytön kirjottamana ja kuvvaamana.

    VastaaPoista
  6. mylifeinitssimplecity.blogspot.fi
    Mäki nyt linkkaan kuitenki :D mutta siis lifestyle -tyylinen kohta 18-vuotiaan tyttösen blogi, joka sisältää jonkin verran tyyliin liittyviä postauksia, vähän pohtivia postauksia ja normaalia elämää.

    VastaaPoista
  7. http://jaaakka.blogspot.fi/?m=1
    Blogia kirjottaa 16vuotias tytöntyllerö joka yrittää nauttia kaikista pienistäki asioista. Rakastan kirjottamista ja kuvaamista,eli pohtivia tekstejä löytyy ja valokuvia myös blogista paljon. Vasta poistin kaikki vanhat tekstit,mutta uusia on tullu ihan kivasti niiden tilalta. Kyl sä tiiät millanen oon ja millasta blogia pidän :D

    VastaaPoista
  8. www.vievies.blogspot.fi :) just 16wee täyttävän tytön valokuvauspainotteinen blogi :)

    VastaaPoista
  9. http://linkinelamaa.blogspot.fi/

    17-vuotiaan lukiolaistytön ajatuksii ja muita höpinöitä. Rakastaa kuvaamista ja pieniä arkisia asioita.

    kyl sä tiiät XD

    VastaaPoista
  10. http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/ 98-syntyneen lukiolaistytön höpinöitä ja pohdiskeluita millon mistäki. Postaukset sisältää aina kuvia ja teen silloin tällöin ns. "erikoispostauksiaki" :-) Rakastan kirjottamista ja oon pitäny tuota blogia melkein kaks vuotta. Tervetuloa lukemaan ! :-)

    VastaaPoista
  11. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

    vähän valtavirrasta poikkeavaa elämätä :)

    VastaaPoista
  12. www.some-sunny-days.blogspot.com

    14-vuotiaan tyttösen ajatuksia ja arkea, yleensä kuvien kera. Postausten aiheet vaihtelee laidasta laitaan, ja blogiin kirjottelen fiiliksen mukaan. Rakastan kirjottamista, ja välillä innostun raapustelemaan kilometripostauksia, joskus taas kirjotan ajatuksentynkiä.
    Kaipaan uusia lukijoita, tervetuloa kurkkaamaan! :)

    VastaaPoista