13 maaliskuuta 2015

OIKEIN KÄYTETTY ELÄMÄ ON KYLLIN PITKÄ

Niinkun viime postauksessa mainitsin, niin muistitikku on taas toiminnassa eli ne kuvat ei hävinny! HUH!! Ois tympässy aikamoisen paljon, mutta onneks näinpäin.
    Tää viikko on ollu loman jälkeinen viikko, mutta kaikki on ollu paljon normaalia ilosempia ja syy taitaa johtuu tosta auringosta. Oon ite yleensä perus positiivinen mutta viime viikot oon ollu vielä paljon energisempi ku normaalisti eli voitte vaan kuvitella sen energian määrää. Mutta ei mun näistä pitäny tulla höpisemään vaan nyt palaillaa lomantunnelmiin; millanen oli mun hiihtoloma?
Jonkun verran siitä kirjottelin Oulun ja muiden reissujen jälkeen mutta nyt lisää!
      Kokonaisuudessaa se oli aivan huippu! Sopivasti oleilua, ystäviä, koulujuttuja(kyllä.. kiitos koeviikon joka TAAS lähestyy, mihin aika meet??), kirjan lukuu, lenkkeilyä&salia, sisarusten kaa olemista - pienimmäinen haluu tulla tänää mun luokse ''yökylään'' koska sillä oli kulma niin ikävä ku en oo sen mielestä ikinä kotona- voitoista<3- keilauksen ja muitten merkeissä ja lisäks vaan ollen ja tehden mukavia juttuja ja muuta. Nyt niihin kuviin!

- ystävien kanssa olemista ei voita mikään!! Naurua riitti välil aivan liikaa ja juttua myös, kuvauksista ei meinannu tulla mitään koska pölötettii siinäki koko ajan, vietettiin #mökkilaiffii, juteltiin melkein koko yö koska niitä juttuja ei vaan voinu lopettaa ja tehtiin kaikkee navetassa käymiseen ja ''pommien'' räjäyttelyyn  ja laulun sanotukseen, niistä lisää täällä. Nää tytöt on kyllä niin kultasia että! <3 Tää viikonloppu alkaa rennosti koska tulin hypärille kotiin kun skoballa pääsee kätevästi ja kohta pikapuolentunnin treenin ja suihkun jälkeen koululle vielä filosoimaan elämää, sitten vähän terveystietoo ja eiku viikonlopun viettoon!
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!



- karkkiiiii koska #holiday ja mami oli ostanu vaikken ees pyytäny!! Aika ihana mami mulla<3 


-taas(vaihan nykysin kerran viikkoo pussilakanat entisen 2 sijaan) uudet lakanat, aiettä!


- takkatulen ääressä syvälliset jutut, ai mitenii parasta? Toisaalta onnistuu se ihan normi huoneessaki, seki tuli testattuu vielä kerran ja ei varmasti viimesen sellasen. 


-keilausta sisarusten(tietty myös vanhempien, perhe vaan kuulostaa oudolta tässä yhteydessä..xd) ja tuttavien kaa, lopuks vielä muutamia biljardiotteluita!









- mun lempipaikas istumista kirjan kaa


- pianon soittoo (maikin sormet pääs kuvaa, heh)


-tilannekuvii (ja ei, en kulkenu puhelin kädessä niinku tästä kuvasta voi kuvitella..xd)


Ps. Huomaatteko kuvis mitään eroo? ;) 











17 kommenttia:

  1. Sulla oli kyllä kivan kuulonen loma! Ja toi aurinko on vaan niin sydän kertaa tuhat ❤️ Ja muuten huomaan kuvissa sellasta et ne on parempi laatusia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli!:) samaa mieltä!! Aiettä oikeesti se ku ei jäädy kalikaks skoballa ajaessa ja muutenki!!❤️
      Mäki huomasin eron, ku muokkasin noi erilailla! Rupeen jatkossa muokkaa nuin koska nyt huomaa et se toisenlaine muokkaus jopa huononsi niitä! :o

      Poista
  2. Oot ihana♡ Sulla on ihania kuvia ja tosi onnistuneita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ :) kuka oot?

      Poista
    2. Oon liinu rontti. Et varmaa tiiä mut isosisko sano että oot pikkuserkku

      Poista
    3. Oon liinu rontti. Et varmaa tiiä mut isosisko sano että oot pikkuserkku

      Poista
    4. Aijaa, hei siistiä!! En kyllä muista yhtään, mutta oon varmaan kuullu teistä kyllä!:) laitahan facebookissa viestiä tai addaa snäpissä noora-98, ois kiva tutustua! :)

      Poista
  3. Kiitos paljon! :) Kiva jos tykkäsit!

    VastaaPoista
  4. Vautsi, tosi kivoja kuvia! :-) Eksyin nyt ekaa kertaa tänne sun blogiin ja tykästyin kyllä kovasti tähän! Liityin lukijaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti!!:) huippu jos tykkäät, tervetuloa lukijaks! Pitääpä käyä sunki blogia kattomassa kuhan aika antaa periks sen verra. :)

      Poista
  5. Ihana loma ollu sulla! Haha vaikka tiesinki jo melkein kaiken koska wappispämmit,silti kivasti kirjotit :) Ikäväikävä sua ihana❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä huippu loma! :) hahha, ne on kyllä ihan parhaita, ei voita mikää!! xd
      Äööäääää nii onn, ihan hirmunen ikävä!!❤️ :(

      Poista
  6. Sun blogi on ihan best! Kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaaa en oo huomannu tätä!! Pahoittelut siitä. Mutta kiitos paljon ihanasta kommentista!:)

      Poista
  7. Sun blogi on ihan best! Kiitos paljon!

    VastaaPoista