15 maaliskuuta 2015

#SUNNY SUNDAY

Aurinkoiset hitaat aamut. Ilonen fiilis. Ulkoilua. Aurinkolasien talvikätköstä kaivamista. Lenkkeilyä. Koulujuttuja. Nuorimmaisen yökyläily. Kuvaus. Rento meininki, ei oo pakko tehä muuta ku pari koulkujuttuu eteenpäin. Viimesten mopojen kesäkorkkaus. Ystäviä. Syvällisii keskusteluja yöllä. Extempore lähtöjä.  Olevinaa #artsy kuvat. Hyvä ruoka lauantai-illan kunniaks, tortillapitsat on aivan parhaita!! Kannattaa testata! 
Tällänen on ollu mun viikonloppu, lyhykäisyydessään. Suurin osa näistä kuvista on otettu tänään, mutta osa eilen. Pari kuvaa on vähä mekapixeli mössöö, koska ei voi muuta olettaa puhelimen taskulampun varassa otetulta kuvalta. Ens viikol sitten asukuvii ja luontokuvauksien tulosta! Oikein energistä viikkoa kaikille, nyt mä suuntaan pikalaittautumaan koska tuli just yks uus extempore lähtö, haha. 






































10 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Niin hyvä fiilis tullee noista kuvista, ku niin ilosen näkösiä kuvia ku aurinko paistaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) huippu jos sai hyvälle tuulelle!! ❤️ Aurinko on kyllä aiva paras!

      Poista
  2. Ihana postaus,ihania kuvia ja viel ihanempi sinä❤ Aurinko on kyllä oikee päiven piristäjä ja se saa kaikki nii hyvälle tuulelle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooss! voisua sinä oot ihana❤️Jepp, se saa kyllä iloseks:)

      Poista
  3. ei voi muuta sanoo ku et aurinko syrän syrän .ja hei vähä kivan pirtsakat noi sun kengät ja takki!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, aurinko on syrän kertaa miljoona!! mäki tykkään kummastaki just ku ne on nii pirteet mut harmi ku takki on pöllästy veljeltä.. Onneks voin aina pöllästä sen;) lenkkarit on kyllä tosi hyvät, oon tykänny!

      Poista