07 lokakuuta 2014

Syksyn parhautta!

Heippa! Pahoittelut tästä hiljaisuudesta täällä. Mulla oli mukava rentoilu viikonloppu ja en silleen tehnyt mitään ihmeellistä mutta kuitenkin sen verran että ei ehtinyt tylsistyä. Nyt jaksaa viimesen viikon ennen lomaa koulussa. Eilinenkin hujahti kamun kaa niin nopeesti, kun juteltiin ja naurettiin. Mietittiin, että miks koulussa aika ei voi mennä yhtä nopeesti? :D Muitaki älynväläyksiä on tullu, mutta ei niistä sen enempää.
Tänään rupesin miettimään, että hei nyt on jo oikeasti lokakuu kohta puolivälissä. Ei ihan vielä, mutta kuitenkin. Tuntuu, että syksy on hurahtanu ihan ohi silmien semmosella pikakelauksella. Tarkemmin ajateltuna on ehtinyt tehdä vaikka mitä mukavaa.
Kun rupeaa ajattelemaan niitä on aivan hirveästi. Ei niiden tarvitse olla isoja asioita, mutta ne kuitenkin piristää. Rauhallinen koti-ila, kaverien kanssa olo, lukion alku, auringon määrä,urheilu, huippu ihanat viikonloput, uudet vaatteet(KÄÄK, ostolakko jouluun asti.. Oli ihan pakko, että se ei lähe lapasesta:D )  rentoilu, nauraminen, ystävien kanssa vietetty viikonloppu, reissu Rhodokselle, uudet kamut, kynttilöiden tunnelma ja kuvaaminen. Tietysti bloggasuta unohtamatta. Nopeasti huomaa, että hei tämähän on ollut tosi kiva syksy. Monesti vaan ajattelee, että lukio vie kaiken ajan ja viikot menee siinä että käy koulua, mutta eihän se näinkään ole. Tottakai se on iso osa viikkoa, luonnollisesti, mutta niinkun ''listasta'' näkee on ehtinyt tehdä kaikkea muutakin hauskaa. Onko teillä samoja fiiiliksiä vai oonko ainut? Onko teistäkin syksy hurahtanut ohi, vaikka eihän se toki lopu vielä? En ole löytänyt näille kuville sopivaa paikkaa, mutta nämä käy hyvin tähän syksy-aiheeseen niin näette nyt parin viikon aikana kameralle kertyneitä kuvia.





 Mitkä teidän syksyssä on ollut positiivisia asioita, kenties samoja asioita kun mulla? :)

10 kommenttia:

  1. ihanan tunnelmallisia kynttiläkuvii :) syksyn parhaimpii kuuluu collget, kaakao, maiharit, kuvaaminen, uus koulu & kaverit jaja mitähä kaikkee muuta kivaa.. :)

    VastaaPoista
  2. sä oot tosi hyvä kuvaa ja oot muutenkin tosi hyvää seuraa ja kaunis! <3 Sun kanssa ois kiva viettää aikaa enemmän jos ois aikaa :) Syksyni on mennyt todella nopeesti minullakin ja parhainta syksyssä on ihanan väriset lehdet, kynttilöitten poltto, koti-illat, kaverien kanssa yhdessä olo ja muutenkin syksyn rauha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosss!! <3 Heii, kuka oot? :)
      Jess, samoja lemppareita löytyy!:)

      Poista
    2. Vois nähä taas joku päivä jos löytyis sellanen yhteinen väli! <3 tykkään todella paljon tästä sun blogist! Ja on ollu huippuu saada tutustuu suhun!

      Poista
    3. Jepss! Laita mulle jossai viestii ni sovitaan joku päivä! <3 Kiva kun tykkäät!

      Poista
    4. Jepss! Laita mulle jossai viestii ni sovitaan joku päivä! <3 Kiva kun tykkäät!

      Poista