06 lokakuuta 2013

Perfect Saturday With My Friends & ostokset!

Eli niinku otsikko kertoo, ni oli huippu lauantai(kylläki myös pe-ilta oli iha huippu<33) oli aivan mahtava päivä!!<3 Ensinnäki löysin vihdoin sen neuleen, jota oon ettiny, eli lämpönen ja ei yksvärinen ja eilen ku käytiin Carlingsissa ni löysin tän!:) Vaikka toi ei oo paksu ni sitäki lämpimämpi! Sen lisäks löysin uuen koululaukun, koska entisestä irtoo iha kohta kanto''hihna'' vai mikä se o nimeltää , iha sama, rikki se kuiteski on jo vähän ni ostin sitte uuen! 




Sitte käytiin keskustassa Raxissa syömässä<3  Ja unohin ostaa sen laukun eka kerralla, ni ku oli lihiksen ''kokous'' Matkuksen vieres ni käytii sit enne sitä ostaa se ku olin jo löytäny sen aiemmi mut en vielä ostanu koska halusin ettii vielä et jos löytyy vielä hienompi, mutta ei  löytyny ni otin sit ton. Toi o iha perus musta ei mikää ihmeelline, mutta hyvä koululaukuks!:)







Oikein mahtavaa sunnuntai illan jatkoa!:)

PS. Ens viikon ainaki alku(torstaihi asti) voi olla hiljasta, koska koulussa koeryysis ja sitte syyslomalla myös voi olla aika hiljasta, mutta yritän ehtiä välillä tännekki päivittelemään kuulumisia jne:) 
Pps. Postausehotuksia laittakaa ni voin sitte syysloman aikana niitä julkasta, jos ehin tehä ne sitä enne valmiiks! Jos en ni sit julkasen myöhemmin!:)

2 kommenttia:

  1. hejjj kiva postaus! tee semmonen unelmieni talo -postaus! taaai lempivaatteet -postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Hei hyvä idea!! Vois vaikka tehäkki! :) Kummatkii!:)

      Poista