31 toukokuuta 2014

SUMMER HOLIDAY!

Wuhuuu! Jess, nyt se on ohi!!! Oujjeee, nyt on LOMA!!
Hahahh, tuossa mun fiilikset nytten.  Ei kovin järkevää tekstiä tulis jos noista kirjottaisin, joten siirrytään järkevämpään tekstiin.
Nyt on siis loma joka tulee menemään ystävien seurassa, töissä, chillaillessa, rentoillessa, arskaa ottamassa, matkustaessa ja muuta tekemässä. I can't wait!!<3
En vaan voi vieläkään uskoa, että se kesäloma on ihan oikeasti tässä ja nyt. Huhh. En voi kuvitella, että tää vuosi on oikeesti menny näin nopeesti. Yks hujaus. Ei sitä voi vaan älytä, että aika kiitää valoa nopeempaa tahtia eteenpäin. Kohta on jo joulu uudelleen ja muuta, mutta ensin aion viettää loistavan ja rennon kesän, ennenkun rupeen mitään joulu juttuja miettimään. Valitan ostopostauksen viivästymistä, se viivästyy ja viivästyy.. Ostin alkuviikosta monia uusia paitoja ja mekkoja, ja ajattelin kuvata ne samaan postaukseen takin ja yhden farkkupaidan kanssa. Nyt nää kelit vaan on niin huonoja että ootan niitä aurinkoisia kelejä, koska sisällä on niin vaikea saada hyviä asukuvia. Tuo tuli ihan btw mieleen joten aattelin siitäkin infota, jotkut kun varmasti oottaa sitä. Nyt on fiilis mitä parhain, koko kesä edessä ja siitä tulee varmasti ihan huippu.<3
Nyt muutamia viime päivien kuvia. Tää viikko on muuten ollut super mukava. Oltiin yks päivä viettämässä kamun synskiä Raxissa ja sen jälkeen kaupungilla, naurua riitti. Oltiin Kaislan kaa matkuksessa alkuviikosta ja huhhei sitä naurun määrää. Aina kun me ollaa asialla ni saahaan jotain tyhmää aikaan:D Hahah. Linkkiäkin näin nopeesti siellä. Ei voi olla huikeempaa, kun kesäloma alkaa saa!<3 Heheh. Joo nyt lopetan tän, kun en onnistu mitään järkevää kirjottamaan. :D Palaillan taas!
Meinas muuten käyä huonosti sen kanssa että pääsenkö ollenkaan päättäreihin, kun tulin kipeeks eilen, mutta onneksi se oli pikatauti, mikälie, niin pääsin sinne! 


















3 kommenttia: