22 huhtikuuta 2016

KARITSOJA KATSOMASSA










Näin perjantain kunniaks aattelin, että nyt on hyvä aika ihastella näitä söpöjä karitsoita joita käytiin kattomassa siis pääsiäisenä Haltialan kotieläinpihalla Helsingissä tai tarkemmin en muista paikkaa.
Paikanpäällä oli hirveästi väkeä ja jouduttiin vähän aikaa jonottamaan, mutta ei se haitannut! Siellä oli porukkaa vauvasta vaariin ja aika monen suusta kuulu, että "oi miten sulosia nuo on!" joka on totta. Nuorimmat karitsat olivat syntyneet edellisenä yönä eli ne oli niin pieniä kuin vain voi olla. Yritin niistä saada kuvia, mutta ne oli melko kaukana koko ajan niin mulla oli vähän huono objektiivi siihen. Lisäksi ihmisiä oli paljon ja hyvän kohdan tullessa joku oli yleensä edessä niinkun perinteisesti käy. Kyllä kuitenkin sain muistoksi muutamia kuvia ja en muuta oikeastaan odottanutkaan. 
Voin lämpimästi suositella tuota paikkaa vierailulistalle erityisesti lasten kanssa! Meillä ei ollu pieniä mukana tuolla, mutta tosi paljon näky lapsiperheitä. Kota jossa voi grillata, lepposa tunnelma, kotieläimet, rento ilmapiiri työntekijöiden osalta ja lista jatkuu vaan meidän lyhyen pysähyksen aikana jo! Pidemmän vierailun aikana ois voinu poniratsastaa ja syödä eväitä.
Tuon verran sain hyviä kuvia ja voin sanoa että livenä nuo oli vielä tuplasti söpömpiä!
Kannattaa käydä katsomassa jos mahdollisuus tulee.
Tästä viikonlopusta tulee lastenhoidon ja kotona olemisen täyteinen mikä sopii paremmin kuin hyvin muutaman menevän viikonlopun jälkeen. Käytiin äsken Jennan kanssa extempore satamassa kuvaamassa eli niitä ja auringonlaskukuvia blogin puolella viikon sisällä! Meidän piti käydä tuossa pihassa ottamassa pari kuvaa, mutta kohta oltiin jo autossa menossa ja keksittiin että käydään satamassa. Lähin sitten matkaan ilman puhelinta kun en enää jaksanut juosta sitä sisältä, hiukset harjaamatta ja just niillä vaatteilla mitkä oli jo koulussa päällä mutta eikai siinä. :D
Ensi viikolla tulee olemaan jos jonkin näköistä ohjelmaa eli stay stuned vai miten se menee? On tulossa KeKeen liittyvää haastattelua, vapun viettoa (saa nähä missäpäin suomea oon), siihen liittyvää ohjelmaa koulussa perjantaina, ylppäriesseen kirjotusta, sanakoetta ja jossain vaiheessa meinasin ehtiä käydä sählyssä ja nauttia keväästä plus muuta!

2 kommenttia: