24 lokakuuta 2013

Pikamoikkaus!

Mitä mä oon tehny parin viime päivän aikana? -Tehny isoja koulutöitä mm.kirjailijakansio ja sellanen tt:n juttu, ollu koneella, nukkunu liian vähä :D ja neulonu kässäntyötä.. Eli ihan koulupainotteista tää elämä tällä hetkellä.. Marraskuussa pitää palauttaa 2 isoo ja tärkeetä työtä, varmaan 10 koetta, alkaen ensviikolta ja sen lisäks läksyt, ni voin sanoo ettei varmaa hirveesti jää aikaa mitään toivepostauksia toteuttaa, mutta toki niitä saa aina laittaa tonne kommenttiboxiin, teen ne sitte jouluun mennessä! :)
Tää nyt kouluvalitus postaus, mutta tällä hetkellä se vaa stressaa nii paljon ku pitää tehä hirveesti kotona koulujuttuja ja haluis tehä muutaki ku pelkkää koulukoulukoulu.. 

ONNEKS huomenna on viikonloppu, jonka luultavasti vietän kotona! (meinasin kirjottaa koulussa... :D ) Toivottavasti ei!! :D Rauhotun ja teen niitä koulujuttuja valmiiks, että sitten voi ens viikolla ja siitä eteenpäin ja viikonloppuina tehä jotai kivaa enemmän! Tietysti tälleki viikolopulle pitää jotai pientä keksii! :)





Tää blogger taas vähä kusasee laadun mutta ei voi mitään! Palaillaan viikonloppuna sitte!





2 kommenttia: