21 kesäkuuta 2015

EX-TEMPOREE
















Täällä kera juhannusfiilisten.
Taisin jo viime postauksessa sanoo, että ootin iltaa ja syy siihen miks sitä ootin oli Kaisla ja Maiju. Ootin että nää muruset tulee meille ja päästää pitää hauskaa. 
Illalla sitten nää tyttöset vihdoinki tuli ja naurua ei kyllä puuttunu, haha. Juteltii ja naurettii muutama tunti ja sitten aamulla heti kaislan piti lähteä, mutta onneks ees tuon aikaa ehti nähä. <3 
Maikki jäi vielä meille lauantaihin asti ja piettii lettukestit, kuvattii, käytii hankkiksella, nukuttii monet päikkärit koska kummatki oli niin väsyneitä, tehtii ite jätskiä mutta malttamattomia kun ollaa ni se ei ehtiny jäätyä kunnolla, soitettii ja laulettii. Niin perus kaikkee mutta silti huippua. Nii ja käytii me myös reippaina kaupassa ja kerättii kärry täytee ruokaa kun jelpattii äitiä. :D 
Lopetin myös herkkulakon joka ehti kestää 4viikkoa ja 5päivää. Aattelin eka että oon viis viikkoo, mutta aattelin sit lopettaa juhannuksee että maijun ei tarvi ite herkutella sillo. Eivaa, päätin että juhannuksee loppuu sittenki ja jos rehellisiä ollaan niin toi meni niin kivuttomasti että vois testata uudelleenki vähän ajan päästä. Ootteko te ollu koskaa herkkulakossa ja jos ootte niin kuinka kauan? Ihan mielenkiinnosta kyselen. Ens viikolla sitten taas uusi reissu kutsuu, mutta sitä ennen oon tämän viikon vain kotona ja nään täällä kuopiossa ystäviä. 
Kysymyksiä muuten saa laittaa vielä TÄNNE tai vaikka tähänkin postaukseen.
Tästä tuli pikapostaus kun lähdetään äitin kanssa ihan hetken päästä käymään matkuksessa, mutta eipä mulla ois ollu suurempia kerrottavana enää. :)

8 kommenttia:

  1. Sulla on varmasti ollu iha mahtava juhannus !! :) Ihania kuvia hei❤

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja ääää, mäki oisin halunnu olla siel :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ja voiii, jospa oisit päässy<3 Mä oisin niin paljo halunnu siikkikselle ku siel oli paljo tuttuja, mutta ei saatu maijun kaa kyytiä sinne ja muuten aika hankala täältä tulla.. :( Onneks hankkiksellaki oli porukkaa<3

      Poista
  3. Voi että nää kuvat on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiettä ku siellä niiin ihana kommentoia❤️ Kiitos!! :')

      Poista
  4. Taisin nähä sut perjantaina hankkiksella, oot tosi kaunis livenä niinku kuvissakin. :) Ja wau kuinka hienoja kuvia!!! Ihan varmasti oli kiva juhannus sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiettä, tämmöset kommentit piristää aivan hirmusesti, kiiitos!! :') Tuuppa ens kerralla nykäsee hihasta jos näät esim.Vaasassa. Me oltiin perjantaina siellä eli luultavasti oot nähny meiät siellä.
      oot varmasti aivan ihana kun nuin ihania kommentteja laitat!

      Poista