15 joulukuuta 2014

Something of saturday!

Ulkoilua pienten serkkujen ja pikkuveljen kanssa. Lenkki, joka kesti suunniteltua pitempään. Lastenhoitoa. Rentoilua. Herkuttelua. Ihan vaan olemista. Pianon soittoa serkun kanssa, joka erikseen pyysi, että ''Noora, voitko soittaa mun kaa pianoo?''<3. Temppujen katsomista. Naurua. 3vuotiaan kanssa kuvausta ja myös kuvausta aamuhämärässä(koska 9-10 ei oo vielä valosta, siitä johtuu osien kuvien huono laatu.. Tänään siihen tuli kuitenkin muutos, siitä lisää myöhemmin! ;) .) Koulujuttuja. Työntämistä mäen alhaalta ylös, semmosen 10000 kertaa, kun he ei päässy lumilaudan kanssa ite mäen päälle, josta sai tienenkin parhaat vauhdit..:) ainaki tuli hyvä käsitreeni, kun tarpeeks monesti työnsi ne sinne ylös asti;) 
Näistä kaikista koostu mukava ja rento lauantai. 
Nyt kuitenkin suutaan salille, joten palaillaan asukuvien kanssa keskiviikkona, saa nähä huomaatteko eroa entisiin kuviin! :)







































4 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on ollu kiva päivä! Pikkuset on aina niin ihania ❤ oi että onko sielä lunta? :o tänne sato viikonloppuna ehkä sentti mut ei siitä oo enää mitää jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, se oli mukava päivä! :) Noniion!<3
      On täällä! Äske tai jopa nytki(eijaksa kattoo ulos:D) sataa lisää lunta! Aijaa, jospa sinnekki satas mahollisimman pian! :)

      Poista
  2. Voi sulla on ollu kivaa❤ noi kuvat on aivan ihania. Oootan sitä asukuva postausta.❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, tuo oli kiva päivä!<3 Kiitos!
      Ja voisua, ihana oot!<3

      Poista