06 tammikuuta 2014

Heipparallaa!

Mun viikonloppu on menny rentoillessa ja eilen pikkujellonien (joitain) pelejä kattoessa! Onnea jr. leijonat maailmanmestaruudesta!! :) 
Oon nukkunun pitkään ja löhöilly vaan! Ei mitään ihmeellistä.. On kyllä ollu mukava koska olin niin paljon joulun alla poissa kotoo! :)
Tässä kuvia tämänpäiväseltä kävelylenkiltä! Joka oli n.1 km.. :DD Hehh.. Noo.. Iltapäivällä sitte polin kuntopyörällä n.45 min ja venyttelin n.10-15 min ni siinä tuli sitte treeniä vähän enempi mutta tuonki tein aika lepsusti koska selkä on ihan sökönä..Toivottavasti paranee, koska se on niiiiin rasittavaa ku se on kipeenä!! Kaikki selkäkivuista kärsineet tietää kuin syvältä se on!! 
Mutta nyt niitä kuvia!! Saa muuten ehotella postaustoiveita! Mun luonnoksissa olevat postaukset alkaa olla aika vähissä! ;)  Oisko myday hyvä? 
 Kuvina vai videona? Laittakaahan ehotuksia ni saatte sellasia postauksia mitä tykkäätte lukee! :) 
Huomenna siis alkaa TAAS koulu ja pitäs jaksaa tää viimenen kevät ryntätä kasaan ni sitte saa huilia kesän!<3 Tainno, oli meillä jo to ja pe koulua mut jokatapauksessa.. 
Kiinnostasko teitä sellanen mun unelma-ammatti postaus? Tai jatko-opintoihin liittyvä postaus? Kirjottelin nuista alkusyksystä, mutta sillon se ei ollu niin varmaa ja ajatukset on vähän muuttunu ja tarkentunu! :)
Tällä viikolla ei tuu olemaan (varmaan) mitään isompia suunnitelmia, mutta sen näkee sitten että miten se menee! Viikonloppuna on kyllä viimestään pakko keksiä jotain tai muuten mun pää hajoo tästä kotona olemista.. :D 
Joku päivä mun pitää käyä ostamassa Katjalle lahja, mutta saa nähä mikä päivä! 
Mikä siinä on että aina ku ajattelee et nyt laitan ne kuvat ni tulee jotain kirjotettavaa mieleen?? Onko kohtalokamuja lukijoissa?? :D
Oikein mukavaa viikkoa kaikille! :)

Tyylikkäänä lähössä kävelylle ja ulos! :D

Toi astia mikkälie ni ei oo oikeesti tollanen mutt kuvassa se tuli tollee ihmeellisesti aina! :D

Näkymä ovesta!

Frisbee-golf kiekoilla heittelyä!


Ja sen ettimistä/hakemista! :)

Veljekset kuin ilvekset!<3


''Varo vaan kohta lentää!! ''

 
                                                             Ja sit ne ''lenkki''kuvat!
                               

Hehkenä! :''''DDD



''Keskityn tähän ''


Taitelua heiton jälkeen! :) Ja hieman tärähtänyt kuva!

Ilme!! <3 :'''D 

 


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juups! :) Mikä aihe ois hyvä? Myday, jonkun jutun esittely?? Voin sitte tehä sen tyyppisen! :)

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista