08 tammikuuta 2014

Kuulumisia!

Tiistaina oli kotipäivä, koska selkä on ihan sökönä vieläkin niinku viime postauksessa mainitsin!
Hyvä, että pysty kävellä normaalisti... Oon onneks pikkuhiljaa (ja varmasti??) saanu sitä parempaan kuntoon  ahkeralla venyttelyllä, kuntopyörällä polkemisella(että sais liikettä siihen) ja IcePowerilla! Nyt muutaman päivän jälkeen se alkaa olla suuper hyvässä kunnossa siihen verrattuna mitä se oli viikonloppuna..


Ei se vielä kunnossa oo, rupeen nyt ''kuntouttaa'' sitä oikeen kunnolla(oon tehny sitä syksystä asti, mutta joulun alla hiipu ja sen huomaa, että heti alkaa kipuilu...) eli säännöllinen ja oikeenlainen liikunta, se on avain kivuttomaan selkään, minun kohdalla! Ei se kaikilla välttämättä auta, mutta vähentää varmasti kaikilla kipua! :) 
Eli siis 1-2 kertaa salilla viikossa (n.1-1.5h treeni) ja sitten 2 kertaa aerobista liikuntaa viikossa(kuntopyörä,vesijuoksu,pyörälenkki jne.. n.1 h kestävä! )
Ei oo oikotietä onneen tässä asiassa! Sen tiiän jo nyt! Jos et liiku, selkä ON kipeenä ja paljon.. Ihan hyvä asia se kuiteskin on, ni saapahan kuntoo ja kroppaa paremmaks samalla! :)
Kiinnostaako teitä lukee kunnon ja selän parantamisesta vai jätänkö nuo tuollaset kokonaan pois??
Ohoppss unohuin vähän jaarittelemaan tuosta.. :D

Nyt toisiin juttuihin! Ei ollu tarkotus jumittaa tuohon, mutta niin.. 
Tänään oon tehny yhtä postausta luonnoksiin, lukenu Fitness lehtee ja syöny aamupalan ja kuhan saan tän kirjotettua, teen kanasalaattia ruuaks! :) Sitten meen kuntopyöräilemään että sais viimesiä lukkoja/särkyjä tästä selästä vekeen! Venyttely vielä kaupanpäällisiks ni eiköhän kohta selkä alistu mun tahtoon ja ei enää oo kipee? :DD 
Iltapäivällä saatan ehkä käyä Matkuksessa, koska tarviisin mustat farkut(parhaisiin meinaa tulla reikä :( ) Katjan lahja pitäs ostaa ja sittensitten joku vielä oli mutta ei nyt tuu nopeesti mieleen! Voi olla että käyn siellä myös huomenna koulun jälkeen, mutta katotaan nyt! 
Illalle ei oo muuta suunnitelmaa, parantelen tätä selkää, lepään ja näin! :) 
Huomenna sitte palataan normiarkeen!! ;) Kouluun, läksyt, kokeet, aamuherätykset(okei, tänäänki heräsin 7aikaan ku olin valmistautunu et lähen kouluun, eli en nukkunu pitkään..) 
Eikö kuulostakki houkuttelevalta? :D
Onneks on tiedossa huippu viikonloppuja ni niitten voimalla jaksaa siellä koulussaki olla! :) <3
Nyt voisin lopetella tän höpötyksen ja lähtee ruuan tekoon!! :) 
Ajastin tän keskiviikolle, koska en tiiä kerkiinkö postata huomenna jos käyn sillo siellä Matkuksessa!:) Kirjotin siis tän tiistaina! 
Teen sitte postausta Matkuksen ostoksista, jos satun löytämään jotain muutakin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti