31 maaliskuuta 2014

With friends!

Käytiin Linnean ja Kaislan kanssa sellasessa notskilla viime viikolla ihan huvikseen vaan! Kuvia tietysti tuli otettua paljon, koska bloggareita mukana! ;)
Oli rentoo vaa käppäillä siellä, paistaa vaahtokarkkeja, jutella, kuvailla, viettää vaan aikaa ihanien ystävien kanssa. Huhtikuu tulee olemaan koulussa kiireistä aikaa, mutta tollaset vaa piristää ja antaa virtaa ihan hirveesti!
Sellasta extra virtaa tulevaan huhtikuuhun, joka btw alkaa jo huomenna! :o
Sanon jo nytten että jos huhtikuussa tulee hiljasempaa niin se johtuu aika varmasti koulusta ja muista menoista. Yritän kuitenki pitää postaustahin normaalina ja välttää taukoja.
Vietin muuten ihan huipun viikonlopunn Maijulla! Siellä oli myös linkki ja kati<3
 Chillailtiin, juteltii kaikesta maan ja taivaan väliltä, oltiin vaan, kierreltiin pitkin kyliä, naurettiin paljon ja tuli ostettua ihan liikaa karkkia! :D!<3 Mulla ei oo sieltä kuvia, koska kamera jäi kotiin, mutta oli huippu viikonloppu. Vähän tyhmästi ihan kaks eri aihetta peräkkäin, mutta ajattelin, että en kirjota siitä omaa postausta, koska muutenkin jo tulee vähän jälessä nää jutut. Yhet asukuvat on esittelemättä, yhen aurinkoisen päivän kuvasaldo on esittelemättä ja mitäköhän muuta.
Tässä näitä kuvia teille! :)




















Ps. Kuvat ladattu eri kautta, joten laatu kärsi vähän, mutta en oo vieläkää päässy jyvälle siitä flickr:n tavasta.




2 kommenttia: