16 toukokuuta 2014

Happy&tired&sick!

Aamuaurinko on niin parasta!<3


Ingonaratkaa linssissä ollut lika, joka on hienosti suun kohdalla.. Yritin saaha ikuistettua rentoo asua, tuolla tuloksella.








Kesän tuleva luottolaukku!







Yritin yks päivä saaha otettua pikkuveljestä kuvaa, mutta ei, nykysin ei saa kun tosi harvoin suostumaan kuvaan.  



Tämä näky on ollut viime päivinä tuttu. Sadetta ja tuulta. MUTTA en anna sen haitata vaan ootan jo loppuviikon ja ens viikon kestäviä lämpimiä kelejä.;) Eilen oli jo aika lämmin päivä! 
  Muokkailin tossa jonkun aikaa sitten vähän ulkoasua ja tein bannerin, koska vanha kyllästytti. Saa muuten laittaa ehotuksia bannerin tekoon, jos on jotain ideoita millanen banneri ois hieno. Otan mielelläni ideoita vastaan! 
Oon ollu jostain syystä hirmu väsyny, vaikka nukun n.7-8 h normaaliyönä. Allergialääkkeet varmaan osasyynä. Turkasen flunssa ja puolikipeenä olokin on jo jatkunut toista viikkoa(ens viikolla 3..) Poskiontelontulehus ja kummassakin korvassa korvatulehus lääkärin diagnoosi. Ei kiva se.. Huippausta, korvakipua, flunssaa..
Muuten on kyllä ollut niin perusviikkoja kun vain voi olla. Koulua, lenkkeilyä se mitä kipeydeltä pystyy, kavereitten pikanäkemisiä,töitä vähän(huonot kelit..) ja sellasta. Koulusta puheenollen, mulla ei ole enää YHTÄKÄÄN koetta peruskoulussa!!!! Huhhuh, ei voi uskoa tuota, mutta näin se vaan menee. Enää pari hullua viikkoo ja 9 vuoden peruskoulu on käyty kunnialla loppuun. Sitten kun vielä pääsisi ensi syksyksi jonnekkin opiskelemaan niin olis sen suhteen asiat kunnossa ja ei ne muutenkaan kipeenä oloa lukuunottamatta mitenkään  huonosti ole.
Tämän jälkeen sitten on toivottavasti sairastettu koko kesän edestä.
Yritän tästäkin kipeenä olosta kaivaa sen verran hyvää, että pystyn kirjotella postauksia valmiiksi. 
Mulla on jo muutama tuolla valmiina luonnoksissa ja jos tämä kipeenä olo jatkuu niin julkasen sitten niitä. 
Tänään oon vaan kotona ja yritän viikonlopun aikana saada itseni terveeksi taas. Niin rasittavaa, että on kipeenä, mutta silleen ei ole kipeenä. Haluutteko ripari vai ostosten esittelypostauksen ensin? Saatte vaikuttaa siihen, julkasen jomman kumman ens viikolla. Muutenkin postausehotuksia otan mielellään vastaan. :) Ne alkaa olla jo aika lopussa. Kysymyspostaus, mielipidekirjotus jostain aiheesta, jonkunlainen video? Kiinnostaako postaus, jossa on pikkuveljen(5v.) ottamia kuvia ja voisin kysellä häneltä joitain kysymyksiä samaan postaukseen? Oisko tuossa ideaa? Siellä on tosi onnistuneita kuvia, itsekkin yllätyin.
Lupaan, että maisemakuvia ei tule hetkeen, mulla tulee ne jo nimittäin korvista ulos. :D Ainakaan meiän pihalta otettuja maisemakuvia. Tuli muuten melkoinen kilometri sillisalaattiseka postaus. :D Tämän järkevämpään en pysty nytten, pahoittelut siitä. Tulin moikkaamaan, että hengissä ollaan täällä! 

Ainiin tosiaan, hyvää viikonloppua kaikille! :)





5 kommenttia:

  1. Ois kiva jos noi kuvat ois samankokosia kaikki eikä muutama suurempana kun katon postauksia puhelimella ni sit niitä isoja kuvia on ärsyttävä kattoo ku ei nää kokonaan niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, ne on kyllä laitettu samankokoisiksi, mutta jostain syystä näkyny eri kokosina.:( Katson nimittäin aina että kuvat on samankokosia ennenkun julkasen postauksen.:)

      Poista
  2. Kiva postaus!:) ois aika söpöö ne sun pikkuveljen ottamat kuvat!XD ripari ensin!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Jepps, voisin tehä sellasen tässä kuhan loppuu työt ja näin!:) ripari tulee ens viikolla!:)

      Poista