01 joulukuuta 2014

Kun elämä hymyilee






Heippa, pitkästä aikaa täällä!
Mulla on ihana ja rento viikonloppu ja koko viime viikko takana! Toki torstaihin asti oli koeviikko mutta kutenkin. Illalla kävin hoitamassa serkkuja ja sitten siitä tähän päivään on ollu tosi rentoja. Eikä sitä hoitookaan työksi voi laskee. On ne niin sulosia!<3 Kummipoikaakin ehin nähä hetken.
Tänään alko joulukuu ja joulu on jo aivan ovella. Enää 23 päivää! Tänne jouluhulluus ei vielä oo kotiutunu vielä pahasti, mutta kyllä joululahjat ja tarpeet niihin on hommattuna. Kohta aattelin niitä mennä väsäilemään. Jejee:)
Näin viikonloppuna piiitkästä aikaa kaislaa ja tietysti samalla muita rakkaita tyttöjä, oon vaan rentoillu ja tehny vähän läksyjä.
Lauantai meni vähän ohi, kun nousin vasta puoleltapäivin, mutta kyllä silti ehti jotain tehä.
Sellanen täydellisen rento viikonloppu. Naurettiin niin paljo, että huhhuh, juttua riitti ja sitä ois kyllä riittäny vaikka moneks päiväks, haha:D
Kaikki vaan on niin loistavasti. Koulussa on rento jakso, ei oo kokeita ennen joulua, nytki soi joululaulut taustalla ku kirjottelen tätä ja ens viikonloppuna näkee taas yhtä rakasta tyttöö joka viimein tulee käymään, aimitenii ootan jo malttamattomana jo sitä!<3 Ei oo mitään valittamista. Kaikki on aivan loistavasti.
Tästä tuli tämmönen ''kirjotan mitä mieleen tulee''-postaus, eli koittakaa saada selvää tosta sekavasta tekstistä:D
Nyt mä lähen tekee niitä joululahjoja, ja korttejakin aattelin väsäillä, tosin en varmaan kaikkee ehi tänään tehä, mutta palaillaan!
Ps. Laittakaa postausehotuksia tulemaan, voisin vaikka jotain videookin väsäillä. :)
Mulla on aivan hirveesti jo niitä, mutta silti otan mielellään niitä vastaan! Tällä viikolla on tulossa ainakin yks ''erikoispostaus''.

4 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia! :)
    ps.enää neljä päivää ni nähää, lähen nyt paikallee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Sulosimmat naurukuvat jäi kansioon ku ei niitä viittiny julkasta..:(
      Ps. Jepp!!<3 Jee;)

      Poista
  2. Ihania noi kuvat♥ Ihastuin heti ensisilmäyksellä tohon lakkiin, aivan söpö♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! ❤ Ei tosta söpölibistä saa ku ihania kuvia❤
      Tonttulakista kiitos mamalle! ;)

      Poista