26 maaliskuuta 2015

Kuus vuotiaan kuvaamana!


Heipparallaa! Tänä aamuna ehin kyllä säätää vaikka mitä, haha. Ekanaki heräsin vasta 8 ku herätyskello ei herättäny ja ei tossa vielä mitää. Aukasen puhelimen ja ekana huomaan, et joooo tuolla on -12 pakkasta ja ei voi mennä skoballa kouluu. Noh ei siinä vieläki oisin ehtiny hyvin bussiin jos ois ollu normi päivä mut koska koeviikko ni pitäs lähtä jo tasan8 bussilla jos ei haluu olla viimetipassa. Tän jälkee tajusin et nyt on oltava viistoista yli valmis ja juosta bussipysäkille et ehin yhel toisella bussilla viel sillee et oon about 10vaille koululla(tasalta alkaa koe). Sitte liukastelin pysäkille tossa auringon paisteessa ja äänitin samalla mamballe jotai erittäin järkevää äänitettä ja lopulta ehin siihe bussii hyvin ja pääsin kokeesee miettii onks hammaskeijuu olemassa ja muuta. Meil oli siis filosofian koe. Nauroin tos vaihees vaa itelle kui sähläri oon ku enne lähtöö ehin melkee puottaa maiot lattialle ja harjaki lenteli pitki poiki, juoksin 3kerrokse välii varmaa tuhannesti ku aina joku jäi jonnekki väärää paikkaa ja huhhuh. :D taisin jossai välis matkalla myös onnitella mambaa synskie johosta(täälläki vielä aivan hirmusesti onneaaaa❤️) ja meinasin lentää pari kertaa mutta en lentäny! Tällänen aamu sit tällä kertaa. Ootteks te muut yhtä säätäjiä vai oonko ainut? :D 
Mulle muuten kuuluu muutenki tosi hyvää, koeviikon jälkee torstaina alkaa loma ja viikonlopulle on pari mukavaa juttua tiedossa, toivottavasti ne vaan nyt onnistuu!! Yks päivä kaks ihanaa serkkuu kävi piristämässä ja oltii Maijun kaa keskustassa muutama tunti ja oli niin kiva jutskailla kaikessa rauhassa.❤️ Huomen on puolet kokeista ohi ja kyl ne viimesetki(toivottavasti) menee hyvin. 
   Mutta se siitä aamusta ja kuulumisista!  Toi college ei oo tainnu vielä näkyy tääl blogin puolella muuta ku joissai tilannekuvissa tai yksittäisissä otoksissa? Tää on yks mun lempparicollegeista koska toi on niin rento, että se on kiva vetästä päälle ku kaikki muut vaatteet ärsyttää ja ei asetu sitte mitenkää päi. Napsittii nää kuvat siis pikkuveljen kaa ku mul oli sattumalta kamera siinä ku oltii ulkona! Nää ei oo tosiaankaa ekat kuvat mitä toi jäbä on ottanu musta, jos muut ei ehi ni se pelastaa ja ottaa asukuvat! Kuuluu vaa aina et "hei mä rajaan nyt sillee et näkyy mahasta ylöspäi" "älä oo noi vakava" "haluuks viel kokonaisen kuvan?"( siis et näkyy kokonaa) ja kaikkii muita. Voisin joku kerta koota sen ottamista kuvista yhen postauksen, oisko sellaselle kiinnostusta?:) 
    Pakko vielä tänneki puolelle muute sanoo, että päädyin leikkaamaan jonku verra näitä hiuksii, saa nähä paljo sit lopulta lähtee! En siis vielä oo leikannu mut varmaa viimestää ens viikol mama tai Jenna napsasee näitä. 
Nyt mun pitää mennä, eli koittakaa kestää tää selitänmitäekanatuleemieleen postaus, haha.Ens kerral sitten puhelin kuvia! (Joo ei kuivia puhelimia niinku eka meinasin kirjottaa vaik onha ne puhelimet toki kuivia:D)

4 kommenttia:

  1. Kiva asu kyllä :) ja sä oot kyllä aikamoinen säätäjä ja pystyt vielä kauheessa kiireessä äänittämään :D mut kiitos vielä onnitteluista ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon❤️ hahah mä oon aina ollu kunno säätäjä että ei yllätä:D oleppas hyvä😘

      Poista
  2. Noi aamut on kyllä niin ihania. Varsinkin, jos unohtaa jotain. Monesti mulla jää eka puhelin ja sitte avaimet. On mulla kyllä joskus jäänyt reppukin. (kuin noloa..) Sitä vaan säätää menemään. Joskus aattelin, että oon kerranki järkevä ja säästän aikaa. Ei muutaku leivän ja hammasharjan kanssa vessaan. Ihan niinku voisin syödä ja pestä hampaita samaan aikaan. :D Sulla on kyl pikkuveli, joka osaa kuvata! Tosi kivoja <3 ja ois kyllä siisti sellanen sen ottamista kuvista postaus. Seuraavaa postausta odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ookki! :D hahha mulla ei vielä ainakaa oo jääny koulukirjoja suurempaa noina aamuina mutta en ihmettelis vaik jäiski ens kerralla puhelin tai vastaava..xd kiitos paljon, se osaa!❤️ Ihana sinä ku ootat jo seuraavaa postausta, pus.
      Ps. Lähtee toteutuksee lähiaikoina;)

      Poista