06 huhtikuuta 2015

RENTOILUU JA YSTÄVII












Moikka!
Täällä taas pienen tauon jälkeen. Loma on hujahtanu aivan super nopeesti ohi ja en oo ees huomannu mihi ihmeesee päivät meni.
   Tää loma on ollu kunno rentoiluloma ja sellasta olin jo vähän kaivannu, koska edelliset lomat oon käytännös ollu koko aja menossa tai sitku oon ollu kotona ni on pitäny tehä koulujuttuja ja muuta pakollista.
     Torstaina siis alko loma ja sillo en tehny mitää ihmeellisyyksiä, en edes muista missä olin sillon?:D
 Perjantaina sit lähin Kaislalle yöksi ja vaikka ei tehty mitää hirmu ihmeellistä, ni oli huippu vaan olla. Käytiin me ajelemas autolla ja ettimäs kuvauspaikkaa varmaa puolituntii ku ei meinattu löytää yhtä paikkaa ja sit saatii kaikenlaisia päähänpistoja, että mennään lossilla toiselle puolelle, mentiin ulos ja ajettii takas lossiin, haha. Laulettiin ja juteltiin, pelattiin lautapelejä. Toi tais olla sitä kuuluisaa laatuaikaa with friends. Aika parasta! <3
    Lauantaina siis oltii viel kaislalla, mutta illal tulin kotii ja yritin saada paria postausta valmiiks, mutta ei ne vieläkää valmiiks asti tullu. Taisin vaan ottaa iisisti ja sellasta perus meininkiä. Taisin soittaa maijulleki jossai välis ja onnistuttii taas puhuu varmaa tunti vaikka ei ollu mitää tähellistä asiaa. Kerranki ehti soittaa rauhassa! Mulla on varmaa 30 sellasta melkein valmista postausta oottamassa, että josko sitä vois tehä vaikka pari valmiiks asti ennekun alottaa uuden? :D
   Eilen, eli sunnuntaina sit kävin moikkaamas kaislaa ja linkkii, säestin kun pikkuveli ja sen kaveri laulo(meil oli vieraita koko päivän) Maamme-laulua ja Minun ystäväni onkuin villasukka, lisäks tietty kaikkii muita vielä. Soittelin pianoo ja opettelin yhen romanssin(?) säestyksen ja toinen kappale oottaa kärsivällistä harjottelijaa kun innostuin soittelee vanhoi soittoläksyjä ja samalla löyty pari muuta kappaletta. Tuli ihan soittotuntiajat mieleen ku pimputtelin melkein joka päivä sillon pianoo. Jotta ei ainakaa ois tullu hiljasii hetkii, soitettii myös porukoitte kaa kaikenlaista ja illalla viel yritin opetella soittaa huilua, mutta kun en osaa nuotteja sillä(siis et miten tulee esim. C) ni ne pitää viel ottaa haltuun. Puhallus onnistuu kyllä.
  Tänää jatkuu sama meininki kun edelliset päivät, huippua!
Kuvina on siis ne kun käytii kaislan, linkin ja viljan kanssa ajelemassa ja kuvaamassa ja sitten muilta päiviltä räpsyjä. Linkin blogista löytyy enempi noita yhteiskuvia, jos haluu käydä kattoo! :)
Yhteiskuvat on siis c) Vilja ja laatueron kyllä huomaa kun ammattilaiskameralla otettu. Kiitos siis sinne suunnalle.<3
Huippu pääsiäinen siis takana, vaikka suunnitelmat meniki aika uusiksi.














4 kommenttia:

  1. Mäku just ajattelin, että tällä lomalla ei tarvi miettiä koulua, ni sain tietää, että huomenna yh:n koe. Huippu, jos sä oot saanu tällä kertaa olla ilman koulujuttuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ähhh:( Toi on tympeetä!! Tsemii<3
      Ja jep, kerranki koko loma(paitsi torstaina tein kaikki läksyt vaa) ilma läksyi ja kokeisii lukuu, aivan parasta!!

      Poista
  2. Ihania nuo teijän yhteiskuvat ❤️ Ja jotenki hauskaa tää teksti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3
      Ne kyllä onnistu tällä kertaa hyvin, kiitos kuvaajan! :)

      Poista