20 elokuuta 2015

''MITÄ SULLE KUULUU?''






Viimesen viikon aikana oon hoitanu lapsia, käyny maikin luona yhen yön visiitillä, tehny äikän kurssia ties monta tuntia eikä se vieläkää oo ihan valmis mutta loppusuoralla ollaan, ärsyyntyny kouluun ja ajanpuutteeseen, ollu aivan tosi väsyny ja googlettanu kuviksen tunnilla apinan päästä kuvaa et saan tehtyy kuvistyön.





 Yks päivä  onnistuin säätää yhen ruuan teon aikana tomaatit kolmesti itteni päälle, oon hävittäny penaalin - jonka takii käytin lyijypakettii viivottimena - , siivonnu huoneen lattiasta kattoo ja pyykänny vaatteita. Tutor hommia on ollu montamonta tuntia, yritin ottaa energiaa aurinkosta ja puhuttii puhelimessa ystävien kaa. Makasin vaan sängyllä kun väsytti niin paljon, kuuntelin monta tuntia enkun sanoja ja istuin ruotsin kirjan kaa vähä enne yhtätoista sängyllä painamassa niitä päähän. Tein iha sumeilla aivoilla läksyt ja Kirjattii 10 fiksuinta eläintä tyylillä muurahainen, delfiini, apina, koira, hevonen ja nii eespäi ku ei tullu eläinten nimii päähän. Luin kirjaa yömyöhää ja kävin lenkillä monesti. Ripustin tippuneen verhon ja tein kauralastuja ja sämpylöitä. Olin jossai ihme rytky kotivaatteissa ja asukriiseilin ku tuntuu että oon taas tylsistyny kaikkii vaatteisii.






Nautin niistä lyhyistä hetkistä illalla kun sai hengähtää. Siitä kun oli vähän aikaa ennen kun koulu alko ja mun piti löytää mustat farkut keskustasta kun yhtäkkii yks ilopilleri soittaa ja piristää ihanalla naurulla mun päivää.  Siitä kun juttelee illalla aivan rättipoikkiväsyneenä ystävien kaa ja ne vaan osaa piristää just oikeella tavalla. Myös ne hetket, kun pienet sanoo jotain ihanaa tai nauretaa iha räkänä koulussa jolleki tyhmälle jutulle antaa energiaa mennä eteepäi nopeempaa ku kiitojuna ennenkuin ensi viikon viikonloppuna otan piiitkästä aikaa viikonlopun vain olemiselle ja rentoutumiselle. En edes muista millon semmoinen on viimeks ollu eli nyt on korkee aika pitää semmoinen.
Mä saan huomenna aikamoisen ihania vieraita yöks joten sen voimalla mennää vielä tää aurinkoinen päivä ja jaksetaa lukee ruotsi sanoja ja tehä muut kouluhommat. Lenkillekin vois mennä parin päivän tauon jälkeen. (en oo ehtiny sinne vaikka eilen tossa ''ohjelmassa'' olin sen merkannu.) Tostaki huomaa ettei ajatus ihan juokse ku oon merkannu kaks lenkkiä eiliselle mutta ehkä se yks kuitenki riittää, heh.
Oikein ihanaa viikonloppua näi ajoissa kaikille! <3 Ottakaa iisisti ja nauttikaa hyvistä keleistä. Mä lähen ihan just kouluu. 

8 kommenttia:

  1. Ihana noora❤ ja tää oli niin kivasti kirjotettu postaus! Ootpa taas touhuillu vaikka mitä ja ollu oikeesti ihan tosi reipas! Onneks nuo pienet asiat on antamassa energiaa väsymyksen keskellä nii jaksaa taas eteenpäin. Ihanaa viikonloppua sulleki!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana. <3 Noh, ollu vähän pakko saada tehtyä kaikki kouluhommat että ne ei jää roikkuu (esim se äikän kurssi) vaikka välillä ei millään ois jaksanu. En taia osata enää vaan olla ku sillonki pienenä hetkenä ku ois ni sit leivon tai puuhaan jotain.. xd
      Niimpä, onneks ne pienet jutut antaa hirmusesti energiaa ni ei väysymys iske niin kovasti. :)

      Poista
  2. Oho, sähän oot ollu tehokas! Tulee ihan sellanen olo että enhän mä oo tehny mitään vaikka oonkin ollu koko ajan menossa xd Huomenna nähään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon pitäny tälläsen oikei super viikon huomaamatta xd ei tää tosin perus viikosta kovin paljo eroo, yleesä vaa ei oo kahtia sanakokeita. Haha voiei, oot säki varmasti ollu ahkera! Jepp pitkästä aikaa ihan kunnolla ehtii pölöttää❤️

      Poista
  3. Nyt en kyllä muista, että oonko kommentoinu tähän, mutta joskus ihan samoissa fiiliksissä ollu kouluviikon aikana. Väsyttäny ja silti vaan pitäny lukee kokeisiin.. Mutta ihana, ku oot tehny paljon muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ollu! niinpä, välillä se on niin väsyttävää mutta onneks kaikki pienet asiat piristää:) jep pitää sitä muutaki tehä vaikka tää viikko on kyllä ollu suuresti koulupainotteine xd

      Poista